Arturoo Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 siemian zawiodłeś mnie liczyłem ,że bardziej się postarasz , że co najmniej zieloną kropką by się ta konstruktywna wymiana zdań zakończyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 :hi:[br]Dopisany: 16 Luty 2012, 13:20_________________________________________________cienizna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 schodzi na psy to bielskie nikt sie nie chce kłócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 no ..... poza tym jeszcze w zeszlym roku to jakis parking pod marketem byl zaliczany ,a teraz to wszyscy jacys sie zrobili tacy ..... pazerni na gorzole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Co wy chcecie od Siemiana za pewne kobieta za nim siedzi i go leje :polew: Chłopak musi się pilnować. Kobiety go leją flaszki rozwala biedny jest i tyle. Trochę współczucia :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POPO Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 No sypie zwłaszcza w istebnej i koniakowie możę mi się uda wrzucić jutro filmik z dzisiejszej wyprawy Jechałem sprinterem to znaczy wyciągał mnie rosyjski KRAZ jeśli ktoś wie o czym muwie, ale zapaleńców zapraszam do koniakowa za istebną, jutro też może być ciekawie. Tam nawet 4buty poległy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 A mnie wczoraj wyciągała skoda 4x4 Auto tak siadło na śniegu, że mogłem koła wymienić bez podnośnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 KFX jak tam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 A cóż tak taki filmik zapodałeś?[br]Dopisany: 17 Luty 2012, 10:51_________________________________________________Czyżby urodzinki ktoś dziś miał świętować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 A cóż tak taki filmik zapodałeś?[br]Dopisany: 17 Luty 2012, 10:51_________________________________________________Czyżby urodzinki ktoś dziś miał świętować wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Najlepszego Wihajster :drunk: :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi