GRYFI Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 który chce sprzedac twój kumpel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 no no nocałkiem całkiem a to? http://otomoto.pl/audi-a4-quattro-stan-idealny-C22888844.html ---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:48 ---------- rozumiem, że to jest ten egzemplarz ten to znaczy ,który ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 brak fot środka zawsze możesz poprosić o foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 on ma c5 nie b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 no no nocałkiem całkiem a to? http://otomoto.pl/audi-a4-quattro-stan-idealny-C22888844.html ---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:48 ---------- rozumiem, że to jest ten egzemplarz ten to znaczy ,który ? zdjęcie, które wstawiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 brak fot środka zawsze możesz poprosić o foto no dokładnie ---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:54 ---------- brak fot środka zawsze możesz poprosić o foto no no nocałkiem całkiem a to? http://otomoto.pl/audi-a4-quattro-stan-idealny-C22888844.html ---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:48 ---------- rozumiem, że to jest ten egzemplarz ten to znaczy ,który ? zdjęcie, które wstawiłeś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 to bierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 sie jeszcze przejade bo nawet w tym nie siedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 a potem bierz ---------- Post added at 23:03 ---------- Previous post was at 23:01 ---------- dobra ja spadam- narnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 nareczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Arturoo idź na całość ... idź na całość http://moto.allegro.pl/audi-s6-4-2-v8-340km-dvd-recaro-ze-szwajcarii-i2165756331.html będziesz mi to tankował? ---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 22:43 ---------- Marcin tak to wygląda-fota z allegro zapożyczona http://photos01.otomoto.pl/photos/original/C23/05/86/C23058604_1.jpg Całkiem całkiem Kupuj to przetestujemy ---------- Post added at 00:40 ---------- Previous post was at 00:30 ---------- kasa za prędkość 10 pkt też a 6 kolejnych za to ,że im pociągnąłem długimi jak do nich dolatywałem by mnie pas zwolnili a jakoś mi się kojarzy że dzisiaj rozmawialiśmy żeby nie dojeżdżać do policyjnych samochodów zbyt szybko od tyłu??:eusathink: No ale jak widać musiałeś wypróbować teoretyczne rozważania spota i jeszcze dać im do zrozumienia że za wolno jadą :polew::polew::polew::polew: Musisz zacząć jeździć z córką to od razu zwolnisz i twoje prawko przetrwa ten miesiąc. Tylko pamietaj na cały rok masz tylko 8 punktów do dyspozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 No ,a do jakiejs polowy kwietnia mam 1 albo 2 do dyspozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 kur... Artur to poszalełeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 To Arturku we wiosnę wjedziesz 50km/h na blacie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 czyżby znalazł się większy kozak od kozaka z Wróblewa.. ekhm... Jastrzębia i dał mu mandacik... to jest właśnie to Twoje dojezdzanie na dupe i mruganie długimi.... :polew::polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 ---------- Post added at 07:53 ---------- Previous post was at 07:52 ---------- no przez pare dni se klekot dychnie ---------- Post added at 08:31 ---------- Previous post was at 07:53 ---------- Siemian ja tam im na zderzaku nie siedzialem bo pewnie bym zauwazyl swiatelka przy tylnej szybie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Siema Czy ktoś z Was ma czas i chęć mi pomóc? Chodzi o oględziny autka. A4 B8 2008 rok. Jest u Was ASO? Ile mogą sobie cenić za sprawdzenie takiego autka? Albo macie jakieś namiary na kogoś kto mi pomoże sprawdzić furkę od A do Z? Mam trochę daleko do Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 ---------- Post added at 07:53 ---------- Previous post was at 07:52 ---------- no przez pare dni se klekot dychnie ---------- Post added at 08:31 ---------- Previous post was at 07:53 ---------- Siemian ja tam im na zderzaku nie siedzialem bo pewnie bym zauwazyl swiatelka przy tylnej szybie Artur ale plus jeden ma ta sytuacja pierwszy raz FIS pokaże ci spalanie mniej niż 10l/100km :polew: ---------- Post added at 20:09 ---------- Previous post was at 20:06 ---------- Siema Czy ktoś z Was ma czas i chęć mi pomóc? Chodzi o oględziny autka. A4 B8 2008 rok. Jest u Was ASO? Ile mogą sobie cenić za sprawdzenie takiego autka? Albo macie jakieś namiary na kogoś kto mi pomoże sprawdzić furkę od A do Z? Mam trochę daleko do Was. Nasz genialny Inter-Welm to bym ci nie polecał Panowie w tym ASO są zdziwieni że auta na 4 kółkach jeżdżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi