#Przemo# Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Wczoraj to była jazda do Żor jechałem 1,5h pierwsze w Rudzicy zonk koleś bmką w Volvo wyk.rwił nikomu nic się nie stało na szczęście. jak to objechałem to przed Stumieniem następny wypadek ale tam już niestety prokurator był na miejscu także ofiary były niestety. A ja znowu objazd przez jakieś za.upia. Będę w domu to wrzucę fotki z pierwszego wypadku bo tam to byłwm pierwszy na miejscu wypadku. ---------- Post added at 09:50 ---------- Previous post was at 09:43 ---------- Mam pytanie? gdzie są emotki,w uprawnieniach pisze że są aktywne? no więc klikasz "ustawienia" u góry po prawej stronie potem z lewej strony szukasz i klikasz "ogólne ustawienia" i zaznaczasz "Zaawansowany edytor WYSIWYG" ...odświeżasz i git będzie
rrrudy25 Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Mam pytanie? gdzie są emotki,w uprawnieniach pisze że są aktywne? no więc klikasz "ustawienia" u góry po prawej stronie potem z lewej strony szukasz i klikasz "ogólne ustawienia" i zaznaczasz "Zaawansowany edytor WYSIWYG" ...odświeżasz i git będzie Dzięki MAM
Arturoo Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Opublikowano 23 Marca 2012 KFX kiedy Ty bedziesz mial troche czasu by sie podpiac do tego mojego clh i sprawdzic co nie bangla ? ---------- Post added at 12:53 ---------- Previous post was at 12:51 ---------- jest jakis problem z wiązką zasilającą
KFX Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 tera mam troche zajoba, wchodze do garazu tylko zeby wyjechac autem... nie wiem czy nie po swietach dopiero
Arturoo Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Opublikowano 23 Marca 2012 dobra zbieram się ---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 20:48 ---------- PS. Na zakupach już byłem :polew::polew:
GRYFI Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 akcja led rozpoczęta- śą już w przednich pozycjach i w tablicy rej. ---------- Post added at 14:41 ---------- Previous post was at 14:41 ---------- aha
GRYFI Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 no ba:grin: ---------- Post added at 19:28 ---------- Previous post was at 18:49 ---------- w moim wątku więcej zdjęć
GRYFI Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 gdzie się wszyscy podziali- wracać ztych imprez :dancing:
Rekomendowane odpowiedzi