siemian Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 k**wa "skomentóje" ja pier**le... chłopie użyj mózgu albo czegoś co w jego miejscu powinno być...:facepalm::facepalm::facepalm: Popo używaj translatora albo coś bo naprawde robi się przykto jak się to czyta... może poproś Żone żeby pisała posty za Ciebie... ---------- Post dopisany at 23:54 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ---------- ...ufff ktoś poprawił bo myślałem że mi gałki oczne rozerwie... ---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:54 ---------- dobra idę spać bo już chyba nic ciekawego nie będzie się działo... Wersja dla Popo: "dobra idem spać bo jósz hypa nic ciekaweko niebendziem siem działo..." "przykto" co to jest pier**lony sprzedawco patelni, skończ szkołe cepie bo większego matoła już nie znam skonczyć w bielsku nie mógł to do Krakowa rodzice go zapisali i dalej męczy " ooooo tego mi było trzeba:grin: jak nie wiesz pajacu to nie gadaj, bo wszystko pomieszałeś. Ale tak to jest jak zamiast mózgu ma się próżnie. Widze że spiąłeś poślady bo w całym zdaniu nie zrobiłeś ani jednego błędu ortograficznego, co prawda nadrobiłeś błędną merytoryką ale od Ciebie nie można zbyt wiele wymagać... w końcu Twoim powołaniem jest prowadzenie rozgrzewki ---------- Post dopisany at 10:03 ---------- Poprzedni post napisany at 10:01 ---------- ... i montowanie fitrów paliwa :polew::polew: Zawsze się zastanawiałem co z tobą potworku jest nie tak, ale już teraz wiem!! Ty urodziłeś się daunem ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ---------- < tak tak wiem to były pierwsze słowa które usłysząłeś od Rodziców... Miło że się przed nami otworzyłeś...
Arturoo Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2012 teraz chłopaki se do gardeł skaczą ,a w środę jak się spotkają to będzie lub albo
GRYFI Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 na wszelki wypadek wezmę popcorn i piwo choć walka może się skończyć w pierwszej rundzie ---------- Post dopisany 11-06-2012 at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany 10-06-2012 at 23:42 ---------- coś dla Maćka: ---------- Post dopisany at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany at 00:24 ----------
#Przemo# Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 ---------- Post dopisany at 09:19 ---------- Poprzedni post napisany at 09:14 ---------- k**wa "skomentóje" ja pier**le... chłopie użyj mózgu albo czegoś co w jego miejscu powinno być...:facepalm::facepalm::facepalm: Popo używaj translatora albo coś bo naprawde robi się przykto jak się to czyta... może poproś Żone żeby pisała posty za Ciebie... ---------- Post dopisany at 23:54 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ---------- ...ufff ktoś poprawił bo myślałem że mi gałki oczne rozerwie... ---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:54 ---------- dobra idę spać bo już chyba nic ciekawego nie będzie się działo... Wersja dla Popo: "dobra idem spać bo jósz hypa nic ciekaweko niebendziem siem działo..." "przykto" co to jest pier**lony sprzedawco patelni, skończ szkołe cepie bo większego matoła już nie znam skonczyć w bielsku nie mógł to do Krakowa rodzice go zapisali i dalej męczy " ooooo tego mi było trzeba:grin: jak nie wiesz pajacu to nie gadaj, bo wszystko pomieszałeś. Ale tak to jest jak zamiast mózgu ma się próżnie. Widze że spiąłeś poślady bo w całym zdaniu nie zrobiłeś ani jednego błędu ortograficznego, co prawda nadrobiłeś błędną merytoryką ale od Ciebie nie można zbyt wiele wymagać... w końcu Twoim powołaniem jest prowadzenie rozgrzewki ---------- Post dopisany at 10:03 ---------- Poprzedni post napisany at 10:01 ---------- ... i montowanie fitrów paliwa :polew::polew: Zawsze się zastanawiałem co z tobą potworku jest nie tak, ale już teraz wiem!! Ty urodziłeś się daunem ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ---------- < tak tak wiem to były pierwsze słowa które usłysząłeś od Rodziców... Miło że się przed nami otworzyłeś... :polew: Proszę Państwa obaj zawodnicy się nakręcają, zapowiada się wspaniała walka. Darmowe miejscówki w środę od 18:00 w nałężu. "let's get ready to rumble" :polew::polew: P.S. przekąski i napoje każdy przynosi we własnym zakresie
Arturoo Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2012 Spokój będzie zobaczycie.....siemian nie jest już tak gibki i nie zaryzykuje
Polko_V Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 pierwszy raz w tym wątku i po przeczytaniu 3 stron...stwierdzam, że ciekawy:decayed:
siemian Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 poczytaj sobie z 300 stron wstecz, tam też było dużo ciekawych momentów
Polko_V Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 wolę nie przesadzac z czytaniem, bo życia mi by brakło:polew:
KFX Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 ufff, żeście się pospinali... jeśli będziesz w środę Siemian, wrzuć już do auta tą wkładkę do tunelu, co od miesiąca odbieram
addassko Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 http://a4-klub.pl/sprzedam-22/samsung-diva-s5150-super-kobiety-237556/#post2900500
Arturoo Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2012 tak 298 stron czapek eee no nie gadaj ....było kilka ciekawych wymian zdań...poglądów....rozmyslań
H4mm3R Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 http://a4-klub.pl/sprzedam-22/samsung-diva-s5150-super-kobiety-237556/#post2900500 Śląski bazar to nie tu...
Arturoo Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2012 http://a4-klub.pl/sprzedam-22/samsung-diva-s5150-super-kobiety-237556/#post2900500 Śląski bazar to nie tu... Ty się chłopie ucz ,a nie sprawdzaj co kto i czy w odpowiednim dziale pisze jak wejdziesz na posadę Wihajstra to będziesz se dyrygował
Wihajster Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 sprzedam swoją posade.Oferty prosze na PW
Arturoo Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2012 już taki jeden różowy se rządzi i by nie musieć odpowiadać na pw wrzuca niebieskich w ignory ---------- Post dopisany at 14:23 ---------- Poprzedni post napisany at 14:22 ---------- sprzedam swoją posade.Oferty prosze na PW materialista .....chyba ,że na mody zbierasz to jesteś wytłumaczony ---------- Post dopisany at 14:26 ---------- Poprzedni post napisany at 14:23 ---------- już taki jeden różowy se rządzi i by nie musieć odpowiadać na pw wrzuca niebieskich w ignory i dlatego nie chciał bym być "kolorowany" ...bo jakbym miał być potem takim klubowiczem to wolę być "szarakiem" dalej
#Przemo# Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 ufff, żeście się pospinali... jeśli będziesz w środę Siemian, wrzuć już do auta tą wkładkę do tunelu, co od miesiąca odbieram będziesz na spocie :shock3::slina:
Rekomendowane odpowiedzi