siemian Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 a przydaloby się do wiesz czego :decayed:
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2012 ani nie mów ---------- Post dopisany at 13:08 ---------- Poprzedni post napisany at 13:07 ---------- po wakacjach zobaczę
#Przemo# Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 :hi: kto dzis zawita na spot? A ty będziesz
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2012 :hi: kto dzis zawita na spot? A ty będziesz bede, a Ty? jak się spotkają to chyba se zrobią tuli tuli po tych przepychankach słownych ostatnich ---------- Post dopisany at 16:53 ---------- Poprzedni post napisany at 16:49 ---------- bede, a Ty? chcesz się zakumplować ??? :decayed:
siemian Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Przecież dumna Parowo to nie ja miałem przepychanki słowne...
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2012 a nie miało być durna ?? bo jakoś bardziej by mi stylistycznie pasowało
siemian Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 a nie miało być durna ??bo jakoś bardziej by mi stylistycznie pasowało no tak to jest własnie poprawianie Iphona :decayed::decayed:
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2012 tak se pomyślałem ,że coś popieprzyłeś
siemian Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 no dzieki Panowie za spocika. A Ty mnie Przemek nie "naciskaj" tak bo ja już szybko nie jeżdze ---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- a tutaj te reklamy o których gadaliśmy na spocie i pare innych fajnych związanych z autkami mega reklama za czasów gdy Hamilton i Alonso byli "kolegami" z jednego teamu :decayed: i moja ulubiona :decayed: niezwiązana z motoryzacją BEST AD EVER - Winner Of 2010 Best TV Advertisement Award - YouTube
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2012 Uwaga! ! ! ! ! ! ! Panowie co myślicie nad kolejną imprezką w piątkowy wieczór z :drunk::drunk:np.w jakiś szczęśliwy dzień typu 13.VII ? wszelkie sugestie piszcie tu data oczywiście jest do negocjacji ale np.następnej imprezki ............................ bo jak wiecie mój grafik jest strasznie napięty :polew::polew: żart i żeby była jasność!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! siemianowi polewam ja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żeby się chociaż tym razem mógł coś się napić :polew::polew: robimy listę? ...................... ........................ .......................... ........................... spoko w końcu mamy demokrację 1.Arturoo ---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ---------- PS.Wihu bądź tak dobry i wrzuć to do pierwszego posta na kilka dni
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2012 wywaliłem posta nie ma pytania ---------- Post dopisany at 23:49 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ---------- dobra jeszcze jeden JD i ---------- Post dopisany at 23:50 ---------- Poprzedni post napisany at 23:49 ---------- mam nadzieję ,że stała ekipa nie zmięknie
GRYFI Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 ja jeszcze nie wiem jak będzie w pracy to się nie mogę określić.
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2012 będziesz jutro to zasygnalizuj ,że piątkowe popołudnie i sobota byłaby wolna muisała być
Rekomendowane odpowiedzi