siemian Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 A spuszczaj sie gdzie chcesz...nie musisz tutaj.Widać mam mało czasu, żeby przyjezdzac czy to tak cięzko zrozumiec?? Nie przyjeżdzacie dla mnie ale dla siebie. A poza tym jesteś jakis mało bystry skoro uważasz,że sie wymądrzam bo raczej wiekszosc z tego wątku wie,że komentarz mój i Siemiana był dla "rozluźnienia posladków":facepalm: Jak kiedys mialem wiecej czasu bylem co tydzien jak nieobecny tutaj Piter ale wtedy ty jeszcze nie miałes prawka ... :polew::polew::polew: cosik się dzieje jednak ....a miałem odznaczyć subskrypcję nie bedzie mnie k**wa obrażał i pouczał, mnie który jest od samego poczatku istnienia forum które zacząłem tworzyć razem z prezesem czyli prawie 7 lat,ten który wtedy zapewne ślinił sie na widok przejeżdżającego audi ...ach szkoden goden na ten tematen podobno Prezes przyjezdzał wtedy do skoczowa na komuter bo sam się jeszcze nie dorobił
Wihajster Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 A spuszczaj sie gdzie chcesz...nie musisz tutaj.Widać mam mało czasu, żeby przyjezdzac czy to tak cięzko zrozumiec?? Nie przyjeżdzacie dla mnie ale dla siebie. A poza tym jesteś jakis mało bystry skoro uważasz,że sie wymądrzam bo raczej wiekszosc z tego wątku wie,że komentarz mój i Siemiana był dla "rozluźnienia posladków":facepalm: Jak kiedys mialem wiecej czasu bylem co tydzien jak nieobecny tutaj Piter ale wtedy ty jeszcze nie miałes prawka ... :polew::polew::polew: cosik się dzieje jednak ....a miałem odznaczyć subskrypcję nie bedzie mnie k**wa obrażał i pouczał, mnie który jest od samego poczatku istnienia forum które zacząłem tworzyć razem z prezesem czyli prawie 7 lat,ten który wtedy zapewne ślinił sie na widok przejeżdżającego audi ...ach szkoden goden na ten tematen podobno Prezes przyjezdzał wtedy do skoczowa na komuter bo sam się jeszcze nie dorobił
Arturoo Opublikowano 23 Października 2012 Autor Opublikowano 23 Października 2012 :polew::polew::polew::polew: ---------- Post dopisany 23-10-2012 at 08:27 ---------- Poprzedni post napisany 22-10-2012 at 21:02 ----------
Arturoo Opublikowano 23 Października 2012 Autor Opublikowano 23 Października 2012 Wszystkiego najlepszego Dominiku :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
Wihajster Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Równiez przyłączam sie do życzeń
Polko_V Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 nie znam ale wypada złożyć życzonka, więc NAJLEPSZEGO SOLENIZANTOWI
slodki79 Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Dzięki Dzięki A TY juz taki stary jesteś hihi Wszystkiego Najlepszego...
Arturoo Opublikowano 24 Października 2012 Autor Opublikowano 24 Października 2012 młodzieniaszek się odezwał ---------- Post dopisany 24-10-2012 at 10:05 ---------- Poprzedni post napisany 23-10-2012 at 23:21 ---------- siemanko coś cisza zapadła.....nudą powiało......albo wszyscy wystraszeni by nie dostać jakiej nagrody .....
Wihajster Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Pochwalony . Na nagrode trzeba sobie zasłużyć a nie widze powodu żeby ktoś miał ją dostac no chyba,że sam sie o to prosi jak wiadoma osoba
Arturoo Opublikowano 24 Października 2012 Autor Opublikowano 24 Października 2012 nie robimy jakiejś imprezki w piątek ,któryś ???? była by okazja paść sobie w ramiona i przeprosić się
Wihajster Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 nie robimy jakiejś imprezki w piątek ,któryś ???? była by okazja paść sobie w ramiona i przeprosić się boje sie wpasc bo groźili mi na PW,że jak przyjade to dostane wp***dol
Arturoo Opublikowano 24 Października 2012 Autor Opublikowano 24 Października 2012 luz ,nie stresuj się ...gadali tylko...kozaki....przy klawiaturach ---------- Post dopisany at 10:44 ---------- Poprzedni post napisany at 10:39 ---------- tak to są do rany przyłóż .... ---------- Post dopisany at 10:50 ---------- Poprzedni post napisany at 10:44 ---------- kto ma chody gdzieś na kurnikach ?? potrzebuję 2 alu 17" et 48 8J z A8 D2 w miarę ładne(proste!!!!!!!!!) , w dobrych pieniądzorach takowe...
siemian Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 hmmm... ale brzydka felga nigdy nie będzie ładna przecież... ...to tak jak z Tobą :decayed:
Wihajster Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 hmmm... ale brzydka felga nigdy nie będzie ładna przecież... ...to tak jak z Tobą :decayed: co racja to racja
Rekomendowane odpowiedzi