siemian Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Siemanko 2 pytania: -jutro jakiś spot jest ? -co z piątkiem ? Bo nie wiem ,czy mam iść gdzieś na wódkę .... Co prawda siemian zapraszał na urodzinową ale jakoś mi się nie chce szczerze mówiąc -dla Ciebie nie -nie nie Artur... Stwierdzenie "skocz po wódke" nie oznacza że jesteś na nią zaproszony :decayed:
Wihajster Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Siemanko 2 pytania: -jutro jakiś spot jest ? -co z piątkiem ? Bo nie wiem ,czy mam iść gdzieś na wódkę .... Co prawda siemian zapraszał na urodzinową ale jakoś mi się nie chce szczerze mówiąc -dla Ciebie nie -nie nie Artur... Stwierdzenie "skocz po wódke" nie oznacza że jesteś na nią zaproszony :decayed:
Arturoo Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Opublikowano 6 Listopada 2012 co za parówa :grin::grin: ---------- Post dopisany at 09:48 ---------- Poprzedni post napisany at 09:44 ---------- przypomnij sobie fotkę po strzaskaniu drugiej butelki na grilu co było tak zimno ........ tak będziesz sam sobie siedział w piątek i nieźle się bawił ........
KFX Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 :hi: sorry Minio, spieszyłem się i zobaczyłem w ostatniej chwili ramki klubowe, więc nie zdążyłem się przywitać
Arturoo Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Opublikowano 6 Listopada 2012 sypie ??? ---------- Post dopisany at 12:28 ---------- Poprzedni post napisany at 12:27 ---------- zapodaj jakąś fotę
Wihajster Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 sypie ???---------- Post dopisany at 12:28 ---------- Poprzedni post napisany at 12:27 ---------- zapodaj jakąś fotę sypie sypie
Arturoo Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Opublikowano 6 Listopada 2012 trzeba pomyśleć nad wrzuceniem pakietu zima na auto .....muszę zobaczyć jakieś prognozy długoterminowe
Wihajster Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 trzeba pomyśleć nad wrzuceniem pakietu zima na auto .....muszę zobaczyć jakieś prognozy długoterminowe skrobaczke i miotełke??
Marcin6 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Teraz już przestaje sypać, ale jeszcze kilka minut temu było tak:
#Przemo# Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 to całkiem dobrze bo już myślałem że na darmo zimówki zakładałem
Arturoo Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Opublikowano 6 Listopada 2012 Jakby tak jeszcze kilka stopni temp. spadla to by moze co z tego bylo ---------- Post dopisany at 13:54 ---------- Poprzedni post napisany at 13:51 ---------- trzeba pomyśleć nad wrzuceniem pakietu zima na auto .....muszę zobaczyć jakieś prognozy długoterminowe skrobaczke i miotełke?? Odmrażacz do zamków jest już w schowku
siemian Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 na końcu świata to zawsze snieg pada :decayed: Ja zamówiłem dzisiaj zimówki także może sobie padać już (czy to trzeba je założyć żeby zaczeły działać?? :decayed:)
Marcin6 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 na końcu świata ja to nazywam krainą wiecznych śniegów
Arturoo Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Opublikowano 6 Listopada 2012 na końcu świata to zawsze snieg pada :decayed: Ja zamówiłem dzisiaj zimówki także może sobie padać już (czy to trzeba je założyć żeby zaczeły działać?? :decayed:) nie Marku nie ......wystarczy wozić paragon z zakupu w podłokietniku
Polko_V Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 ---------- Post dopisany at 19:14 ---------- Poprzedni post napisany at 19:14 ---------- uff...dawno się w tym wątku tak nie naczytałem
GRYFI Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 no ja też jestem pod wrażeniem :grin:
Polko_V Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 normalnie szok przeżyłem, że nie zobaczyłęm swego kapelona na tej stronie:shock3:
Rekomendowane odpowiedzi