Arturoo Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 no to mcd. Ja w piątek jak coś to na parę minut i to autem To se odpusc.....albo przyjedz jak czlowiek z kierowca !
Marcin6 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Ja raczej dziś jednak odpadam bo mogę z wioski nie ruszyć Ciągle na letnich a tu śnieg... już miałem gorąco jak z godzinę temu wracałem z Ustronia
danielom Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 trza bylo wrzucic te ode mnie,zawsze jakis bieznik
Marcin6 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 trza bylo wrzucic te ode mnie,zawsze jakis bieznik One już leżą u wulkanizatora na złomie także Felgi odnowiłem i teraz musze opony nowe skołować do tego, będzie git
Wihajster Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 to gdzie to dzisiaj bedzie w koncu??MCdonalds??
Arturoo Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 Pany ja dopiero kolo 19 niestety
Steav Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Dzięki pany:wink: Swoją drogą Gryfi fajny dźwięk silniczka zwłaszcza w tunelu noi odejście bo ja na 2 w miejscu bez gazu miele a ten na następnych światłach
GRYFI Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Dzięki pany:wink: Swoją drogą Gryfi fajny dźwięk silniczka zwłaszcza w tunelu noi odejście bo ja na 2 w miejscu bez gazu miele a ten na następnych światłach Q robi robotę. Dzięki
Arturoo Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 No nie mów że ty już w domu? Turlam dropsa na tempomacie
GRYFI Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 No nie mów że ty już w domu? Turlam dropsa na tempomacie wariat, nie ma to jak jechać i pisać na forum z komórki. Stateczny ojciec
Rekomendowane odpowiedzi