tomaszstn Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 nie a mi od małego wmawiali że 4 to więcej niż 1 Nie zdawałem sobie z tego sprawy :polew::polew::polew::polew::polew::polew:
#Przemo# Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 2 z przodu i za nią 9 = 29 sek. do 100 kmh Prawie jak u mnie A tobie znowu jakaś pompa czy cóś padło że tak się rozkulać nie możesz ???? ---------- Post dopisany at 16:59 ---------- Poprzedni post napisany at 16:58 ---------- nic spadam widzimy się za 2 godzinki
Arturoo Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2012 Wszystko gra......i z normalną skrzynią mam wozidełko
GRYFI Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 nie mam skąd drewna wziąć więc .... liczę na was.
tomaszstn Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Panowie, przepraszam bardzo ale miałem awarię żołądka W 15min mnie rozwaliło i bałem się wychodzić z domu.
GRYFI Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Panowie, przepraszam bardzo ale miałem awarię żołądka W 15min mnie rozwaliło i bałem się wychodzić z domu. ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- a tak fajnie było
tomaszstn Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Tak przypuszczałem, ale niestety siła wyższa Do końca życia nie podaruję sobie tego
#Przemo# Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 dzięki za wczorajszego spota ognicho w końcu znowu się paliło A Gliwice dały .upy .... nie wybaczymy
siemian Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 A Gliwice dały .upy .... miło że dzielisz się z niami swoimi przeżyciami i wrażeniami ale nas naprawde nie interesuje co robisz z kolegami po spotach... ---------- Post dopisany at 11:37 ---------- Poprzedni post napisany at 11:36 ---------- tak w ogole to :hi:
tomaszstn Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 dzięki za wczorajszego spota ognicho w końcu znowu się paliło A Gliwice dały .upy .... nie wybaczymy Sanki mi się zepsuły:
marek_xtr Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Pany złapałem dziś mega zonk, a mianowicie FIS jest cały czarny i nic nie wyświetla Co to może być? Dodam, że wszystko normalnie działa poza lewą rolką od radia w kierownicy Ktoś pomoże? Możliwe że poszła taśma w Fisie? Wyczytałem że takie objawy są jak jest zimno na dworze...
Arturoo Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2012 w b5'tce resetem wyłanczasz....może zrobiłeś tak u siebie.... ............ pewnie siemian napisze ,że w poprzedniej epoce tak było :polew::polew::polew::polew:
siemian Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 :decayed: ---------- Post dopisany at 01:49 ---------- Poprzedni post napisany at 01:48 ---------- nie nie, po wojnie w b6 jeszcze też tak było
Rekomendowane odpowiedzi