Arturoo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2013 Medialny się robi ..........
siemian Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 byłem i jest do du..y a co Ty oczekiwałeś? Przecież to nadal Dębowiec. Bajerem jest to że ten stok jest w Bielsku i można po pracy podjechać na pół godzinki żeby sobie poturlać dropsa. ---------- Post dopisany at 16:53 ---------- Poprzedni post napisany at 16:52 ---------- zresztą jeśli chodzi o samo przygotowanie stoku to to jest bardzo ok, a biorąc pod uwage że jest to wszystko nowe i ludzie sie uczą to bardzo bardzo ok. Gorzej z wyciągiem z którym obsługa nie do końca sobie radzi.
Steav Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 :hi:Bry. Jest wielka szansa............................ że będę na spocie
#Przemo# Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 byłem i jest do du..y Tobie też nigdy nic nie pasuje, ważne że wieczorkiem można sobie pośmigać wiadomo że alpy to u nas nie wyrosną tak nagle ale na początek jest i tak bardzo ok no a w porównaniu z tym co było dotychczas to :hi:Bry. Jest wielka szansa............................ że będę na spocie No to teraz módl się żeby była choćby mała szansa że ktoś oprócz ciebie również sie zjawi :polew::polew:
H4mm3R Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 MINIO Twoja fura ? Zobacz: 500 tys. km w Audi, czyli jak nie należy budować samochodów - Wykop.pl
MINIO Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Jeszcze 300 tyś mi brakuje czyli 10 -12 lat ale to już wtedy będzie klasyk.
Rekomendowane odpowiedzi