Steav Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Najlepszego Gryfi. Jednak jestem po za domem, więc spot odpada:kwasny: P.S To jest auto Gattisa
Polko_V Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Najwspanialszego życzę Gryfi:drinks: ---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:49 ---------- Gryfi Najlepszego Kto sprzedaje, Artur kup Kasi Audi a4 b5 1.9 110km xenon, -35. AFN. Bielsko-Biała ? Tablica.pl pewnie jakby było na forum wystawione to za dwadzieścia by było:whistling:
musti Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Cześć Tutaj małe info dla tych , którzy zasypywali mnie prywatnymi wiadomościami odnośnie ręcznika : http://a4-klub.pl/czapka-daszkiem-recznik-111/recznik-plazowy-1-tura-kolor-czarny-73292/index11.html#post3062772 Pozdrawiam, Musti A4 Klub Polska
Arturoo Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 Kto sprzedaje, Artur kup Kasi Audi a4 b5 1.9 110km xenon, -35. AFN. Bielsko-Biała ? Tablica.pl a to Vipa nie stać żeby kupić auto swojej Narzeczonej? Musi kolegów o to prosić? :decayed: No bo jakby chodziło o Arturową Kasie to chyba napisał by Pani Kasi no przy moim portfeliku to raczej mu nie pomogę ---------- Post dopisany at 18:53 ---------- Poprzedni post napisany at 18:52 ---------- Kto sprzedaje, Artur kup Kasi Audi a4 b5 1.9 110km xenon, -35. AFN. Bielsko-Biała ? Tablica.pl a to Vipa nie stać żeby kupić auto swojej Narzeczonej? Musi kolegów o to prosić? :decayed: No bo jakby chodziło o Arturową Kasie to chyba napisał by Pani Kasi Po co jak moja ma auto A to Ty jeszcze jesteś z Artura żoną na Pan/Pani? No tak VIP to inna liga :decayed: kiedyś wracał tak nabity ode mnie ,że nawet mnie chciał w rękę pocałować na odchodnym ---------- Post dopisany at 18:56 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ---------- nie no żart.....spałem więc nie pamiętam :polew::polew::polew:
Wihajster Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Arturoo widze,ze zapisales sie jednak do BT:naughty:
Arturoo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2013 Arturoo widze,ze zapisales sie jednak do BT:naughty: trza będzie znowu pooglądać co poniektóre mordy i się z nimi napić
Wihajster Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 szkoda tylko,że z naszego rejonu same mientkie pytki i juz po raz kolejny nie zapisuja sie na za***ista impreze
Arturoo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2013 Cóż taki tu trzymasz porządek .......
Rekomendowane odpowiedzi