Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 siemanko tu pół śląska zagląda tylko nie podbeskidzie
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 co by Was trochu rozruszać.......... Facet dzwoni do lekarza. - Panie doktorze, bo Pan mi wczoraj przepisał lewatywę. No to ja kupiłem cały ten zestaw, tylko nie wiem co ja mam z tym dalej robić. - Ty masz tam Pan taką gruszkę.. gumową.. No to Pan tam wciągnie do tej gruszki ciepłą wodę.. - Noo... Zrobiłem! - No i ta gruszka ma taką końcówkę.. Taki cycek.. - No, ma ma.. - To niech Pan tą końcówkę wsadzi sobie do d*py! - Przepraszam Panie doktorze, to może ja zadzwonię jutro jak Pan będzie miał lepszy humor..
danielom Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Panowie, rozglądam sie za fotelami. Szukam generalnie kubełkowych, materiał bądź skora, materiał jasny, mówią na to bezowy, ew skora tez bezowa lub kremowa. Elektryki nie chce, mogą byc grzane, ale na pewno z poduchami i po I lifcie/poliftowe (kanapa tyl rozkładana i 3 zaglowki, jak to w avancie). Jakby ktoś coś widział, prosze o cynk Szmaciaki w takim wzorze: Skórka: View image: DSC09517 lub jaśniejsze.
siemian Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Hmmm... W muzeum pytałes?:eusathink: ... Sorki nie mogłem sie powstrzymać Jakbym cos słyszał to dam znac :-)
danielom Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 W muzeum nie, ale słyszałem, że jak chce sporo przepłacić, to trzeba się zgłaszać do Ciebie
Arturoo Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Opublikowano 6 Lutego 2013 W muzeum nie, ale słyszałem, że jak chce sporo przepłacić, to trzeba się zgłaszać do Ciebie pierdolenie tak mówią Ci co nigdy nic u niego nie brali .... :wink: ceny lepsze jak na allegro :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: jestem tego przykładem ---------- Post dopisany 06-02-2013 at 08:32 ---------- Poprzedni post napisany 05-02-2013 at 18:53 ----------
Arturoo Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Opublikowano 6 Lutego 2013 ja pierdziu ....co się porobiło ---------- Post dopisany at 08:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:45 ---------- pracuję po południu więc odpadam
Wihajster Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 ja pierdziu ....co się porobiło ---------- Post dopisany at 08:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:45 ---------- pracuję po południu więc odpadam obecność obowiązkowa
Arturoo Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Opublikowano 6 Lutego 2013 nie dam rady.....zbieraj swoich okolicznych forumowiczów
Rekomendowane odpowiedzi