Arturoo Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Hmmmmm?? Nie wiem....zobacze kto sie jeszcze odezwie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ja moge się pokazać koło 18tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zalozyles lato ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zalozyles lato ? Jeszcze nie dopiero w piątek będę miał opony Ale dystans już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 to co pogoda sie robi można przenieść sie do Nałęża chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Może być nałęże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Mi tez pasuje....jaki masz dystans ? ...na 4 kola ? ---------- Post dopisany at 09:33 ---------- Poprzedni post napisany at 09:33 ---------- Daj jakiegos linka .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 09:37 ---------- Poprzedni post napisany at 09:36 ---------- Jaki chcesz ten dystans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Z kolnierzem 4 sztuki....tylko nie wiem ,czy z przodu nie bedzie za duzo 10mm np..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 10mm z kołnierzem ciężko zrobić, min. 12mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 No to lipa....za dużo..... ---------- Post dopisany at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany at 09:51 ---------- Koła przednie wyjdą z błotników.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 No to lipa....za dużo.....---------- Post dopisany at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany at 09:51 ---------- Koła przednie wyjdą z błotników.... Sprawdzałeś? Bo mam akurat 12mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Śruby dłuższe potrzebuje ? ---------- Post dopisany at 10:00 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ---------- Masz 4...przymiarke bym mogl zrobic..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Śruby dłuższe potrzebuje ?---------- Post dopisany at 10:00 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ---------- Masz 4...przymiarke bym mogl zrobic..... śruby mam, ma 2 szt to damy na stronę i zobaczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ale musze lato miec by miec odniesienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 To weź i przyjedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Tylko nie wiem jeszcze kiedy.......szukam jakichś gum by móc je od razu założyć .......z heblami musze sie uporać....mam już wszystko bez dystansów pod tylne jarzma.....dev mi je dłubnie ....może na piątek będą....... .no i trzeba jeszcze kiedyś pracować...Maluszka wychowywać/móc się nią nacieszyć ....Żonke na zakupy i do kina zabrać....spota jakiego zaliczyć....ehhh dniówka powinna mieć z 70h by to wszystko ogarnąć...hehe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi