Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Arturoo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

4562

• siemian

3414

• Wihajster

2912

• H4mm3R

2689

Top użytkownicy w tym temacie

Do tego co Atrur piszę, też musiałbym się dopisać...często też tak mam, że doba musiałaby trwać ze co najmniej 48h :whistling::facepalm::grin:

Arturku dystans przód 10mm tył 15mm plus śruby wymieniłem cały komplet, na przód długie na 35mm na tył długie na 40mm cały zestaw razem z wysyłką kosztował mnie 250zeta

---------- Post dopisany at 11:09 ---------- Poprzedni post napisany at 11:08 ----------

Co do linka to teraz nie mam czasu szukać ale znajdź na allegro firmę Gitcar od niego brałem a wieczorem na spocie najwyżej ci dam linka

---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 11:09 ----------

no i 10mm dystansu z kołnierzem nie ma niestety ale to nie problem jest trochę zabawy przy montażu koła ale jak kółko sobie oprzesz na stopach to dasz radę :decayed:

Kolnierz nie chroni przed ewentualnym biciem kola ??? Na jakiejs tam wiekszej predkosci ?

---------- Post dopisany at 11:19 ---------- Poprzedni post napisany at 11:18 ----------

Stabilizatory zmieniles ,czy dalej sie bawisz w zawalidroge ? :decayed:

---------- Post dopisany at 11:21 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ----------

POPO tez wpadnie wieczorem..gadalem z nim.....ciekawe kto jeszcze....

---------- Post dopisany at 11:25 ---------- Poprzedni post napisany at 11:21 ----------

Przemek wezmiesz jakie drewka ? Ja cos kupie po drodze...

Kołnierz chroni jak masz ori pudełko a otwory wywiercone jak komu się podobało, jak dystans jest dobrze i fachowo wykonany to bicia nie ma przynajmniej u mnie tak jest :decayed:

Jak na razie nic nie robiłem z zawiasem, bo czasu brak, błotnik, lotka i listwy w drzwi dalej leżą i czekają na malowanie i montaż :facepalm:

na razie to czekam na ogumienie, od razu będzie też montaż na auto żeby kolejna rzecz nie poniewierała się po garażu.

Zawias też będzie trza o jakieś 20mm w dół dać, bo na 1BE tragedii nie będzie ale niżej by się przydało żeby ta 19tka nie wyglądała śmiesznie.

TYLKO KIEDY????

Co do drzewa to coś zabiorę.

Artur ten Gitcar sobie odpuść, miałem od nich dystanse, nie dość że ciężkie to i źle wytoczone. Zapytaj Grześka, bo on pomagał mi je zamontować i był problem, bo taka kupa :whistling:

no to lipa.....

---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:18 ----------

esy poszły to i odzew jest :decayed:....teraz mi skrzynkę wiadomościami zasypują czemu.... kto nie może jechać.....jeszcze mi dziecko obudzą :facepalm:

bo fon tylko pipczy

:decayed:

no to lipa.....

---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:18 ----------

esy poszły to i odzew jest :decayed:....teraz mi skrzynkę wiadomościami zasypują czemu.... kto nie może jechać.....jeszcze mi dziecko obudzą :facepalm:

bo fon tylko pipczy

:decayed:

to kto tam będzie na tym nałężu ??:wink:

Arturoo

POPO

Minio

Wihajster

i moja osoba

z tego co wyczytałem jak na razie

I oczywiście ty Grzesiek :decayed:

nom rozdziewicze się...to będzie mój pierwszy raz:wstydliwy::polew:

kfx może też będzie...

kolego rotces .....powodzonka życzę .......może trza poczekać jeszcze......kwota taka ,że szkoda napinki........,każdej kwoty szkoda..z drugiej strony........

ja w bądź razie odpadam...za parę złotówek z Żor na tą piździwiochę...:wink: . Nie żebym był żydem, ale ej no...:grin:

---------- Post dopisany at 16:05 ---------- Poprzedni post napisany at 16:04 ----------

takie zadanie bojowe to ktoś z okolic BB, w ramach relaxu...