H4mm3R Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 No tak, nikt nie powiedział że będzie lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Do tego co Atrur piszę, też musiałbym się dopisać...często też tak mam, że doba musiałaby trwać ze co najmniej 48h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Arturku dystans przód 10mm tył 15mm plus śruby wymieniłem cały komplet, na przód długie na 35mm na tył długie na 40mm cały zestaw razem z wysyłką kosztował mnie 250zeta ---------- Post dopisany at 11:09 ---------- Poprzedni post napisany at 11:08 ---------- Co do linka to teraz nie mam czasu szukać ale znajdź na allegro firmę Gitcar od niego brałem a wieczorem na spocie najwyżej ci dam linka ---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 11:09 ---------- no i 10mm dystansu z kołnierzem nie ma niestety ale to nie problem jest trochę zabawy przy montażu koła ale jak kółko sobie oprzesz na stopach to dasz radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Kolnierz nie chroni przed ewentualnym biciem kola ??? Na jakiejs tam wiekszej predkosci ? ---------- Post dopisany at 11:19 ---------- Poprzedni post napisany at 11:18 ---------- Stabilizatory zmieniles ,czy dalej sie bawisz w zawalidroge ? ---------- Post dopisany at 11:21 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ---------- POPO tez wpadnie wieczorem..gadalem z nim.....ciekawe kto jeszcze.... ---------- Post dopisany at 11:25 ---------- Poprzedni post napisany at 11:21 ---------- Przemek wezmiesz jakie drewka ? Ja cos kupie po drodze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 grill?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Kołnierz chroni jak masz ori pudełko a otwory wywiercone jak komu się podobało, jak dystans jest dobrze i fachowo wykonany to bicia nie ma przynajmniej u mnie tak jest Jak na razie nic nie robiłem z zawiasem, bo czasu brak, błotnik, lotka i listwy w drzwi dalej leżą i czekają na malowanie i montaż na razie to czekam na ogumienie, od razu będzie też montaż na auto żeby kolejna rzecz nie poniewierała się po garażu. Zawias też będzie trza o jakieś 20mm w dół dać, bo na 1BE tragedii nie będzie ale niżej by się przydało żeby ta 19tka nie wyglądała śmiesznie. TYLKO KIEDY???? Co do drzewa to coś zabiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIO Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ja też wpadnę. Około 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 chyba dziś się rozdziewiczę na b-b:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Artur ten Gitcar sobie odpuść, miałem od nich dystanse, nie dość że ciężkie to i źle wytoczone. Zapytaj Grześka, bo on pomagał mi je zamontować i był problem, bo taka kupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ani nie gadaj... coś właśnie mi ta nazwa Gitcar mówiła, ale nie umiałem dopasować szczegółow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 no to lipa..... ---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:18 ---------- esy poszły to i odzew jest ....teraz mi skrzynkę wiadomościami zasypują czemu.... kto nie może jechać.....jeszcze mi dziecko obudzą bo fon tylko pipczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 u mnie pasują jak ta lala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 servus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 no to lipa.....---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:18 ---------- esy poszły to i odzew jest ....teraz mi skrzynkę wiadomościami zasypują czemu.... kto nie może jechać.....jeszcze mi dziecko obudzą bo fon tylko pipczy to kto tam będzie na tym nałężu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Arturoo POPO Minio Wihajster i moja osoba z tego co wyczytałem jak na razie I oczywiście ty Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ArturooPOPO Minio Wihajster i moja osoba z tego co wyczytałem jak na razie I oczywiście ty Grzesiek nom rozdziewicze się...to będzie mój pierwszy raz:wstydliwy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 to który podejmuje sie zadania bojowego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 kfx może też będzie... kolego rotces .....powodzonka życzę .......może trza poczekać jeszcze......kwota taka ,że szkoda napinki........,każdej kwoty szkoda..z drugiej strony........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ja w bądź razie odpadam...za parę złotówek z Żor na tą piździwiochę... . Nie żebym był żydem, ale ej no... ---------- Post dopisany at 16:05 ---------- Poprzedni post napisany at 16:04 ---------- takie zadanie bojowe to ktoś z okolic BB, w ramach relaxu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi