Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przy okazji słyszałem że zamontowałeś nową pompe wody. Postarałeś się żeby pasowała do reszty pod maską :decayed:

7077834800_1311250842.jpg

---------- Post dopisany at 11:15 ---------- Poprzedni post napisany at 11:14 ----------

Nie zakładam się z Tobą :decayed:

:decayed::wink:

• Odpowiedzi 39.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

4562

• siemian

3414

• Wihajster

2912

• H4mm3R

2689

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czekaj łajzo, zaraz zadzwonię do Wojtka i wklei faktury co tam ostatnio naprawiałeś, w sumie ostatnio jeździsz więcej inką i cudzymi autami niż swoim :decayed:

Opublikowano

oj i tu się mylisz Hammerku... Bo (odpukać) nie pamiętam kiedy moje autko ostatni raz było u mechanika :wink: A to że ostatnio jezdziłem troche róznymi autami to fakt ale moje stało sobie grzecznie pod domkiem :wink:

---------- Post dopisany at 11:20 ---------- Poprzedni post napisany at 11:18 ----------

Hammerek masz już jakąś fote z tymi nowymi pokrowcami w aucie bo ciekaw jestem ja kto wygląda?

pokrowce-skora-vip[1].jpg

:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Jeszcze nie doszła paczka od raggiego :decayed:

Opublikowano

a to łajza :decayed: Słyszałem że Arturoo czekał z miesiąc na pokrowce ale to dlatego że haft długo trwał bo napis "użytkownik" jest dłuższy :decayed: Artur podobno zamówił limitowaną edycje z podpisem "Durna Parówa" na swoim fotelu :decayed:

---------- Post dopisany at 11:28 ---------- Poprzedni post napisany at 11:23 ----------

Hammer nie uczyli Cie że na zakazie nie wolno parkować...

473333_453818508032399_1731250874_o.jpg

Opublikowano

Macie faze :grin:

Opublikowano

siemian słyszałem że miałeś ostatnio jakieś nieprzyjemności w trasie, nie dopytywałem o szczegóły, bo to nie moja sprawa....

... ale powiedz, udało się wyczyścić przypalone recaro :decayed::decayed::decayed:

lp6d.jpg

Opublikowano

no brawo Hammerku nauczyłeś się obsługi Photoshopa.ale w sumie nie dziwie się, auto w warsztacie stoi to masz dużo czasu żeby ćwiczyć :decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 11:35 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ----------

BTW. słyszłałem że szykujesz nowy mod do działu warsztat bo wycieraczka z Q5 już spowszechniała :decayed: Nieoficjalnie dowiedziałem się że zdecydowałeś się na ten patent bo rękawiczka lepiej sciera sadze ze spalin z tylnej szyby :decayed:

c404a1184e1e.jpg

Opublikowano

A tam od razu photoshop, Artur mi foto wysłał :decayed:

---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:37 ----------

siemian wycieraczka lux, ale jednak odpuszczę tego moda bo później Tobie się zachce :decayed:

Opublikowano

foto ze starych recarosów czyli jakoś sprzed roku... To musiało być jak jechaliśmy po VP do Żychlina... Dałem mu na chwile poprowadzić i jak widać nie ogarnia jeszcze takiej mocy.A nic się nie przyznał że taka rzecz mu się przytrafiła... Ale widać że Kasia musi go ładnie ćwiczyć w sprzątaniu bo jak się obudziłem to nic nie było widać :decayed:

---------- Post dopisany at 11:41 ---------- Poprzedni post napisany at 11:40 ----------

siemian wycieraczka lux, ale jednak odpuszczę tego moda bo później Tobie się zachce :decayed:

w sumie fajne by to było... pomachałbym Ci "papa" na pożegnanie jak bym dodał gazu jadąc przed Tobą :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
foto ze starych recarosów czyli jakoś sprzed roku... To musiało być jak jechaliśmy po VP do Żychlina... Dałem mu na chwile poprowadzić i jak widać nie ogarnia jeszcze takiej mocy.A nic się nie przyznał że taka rzecz mu się przytrafiła... Ale widać że Kasia musi go ładnie ćwiczyć w sprzątaniu bo jak się obudziłem to nic nie było widać :decayed:

yebaniec tak sobie to wymyślił :decayed: chyba karczek mu nie siadł :grin:

w sumie fajne by to było... pomachałbym Ci "papa" na pożegnanie jak bym dodał gazu jadąc przed Tobą :decayed::decayed::decayed:

Chyba stop i kierunkowskaz w prawo :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

no w sumie racja. Pomyslałbym cholera przecież temu z tyłu to w ogole nie hamuje bo ma maciupkie hamulce... Nie no lepiej puszcze j**ańca bo mi jeszcze w dupe wjedzie przy dohamowaniu :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
no w sumie racja. Pomyslałbym cholera przecież temu z tyłu to w ogole nie hamuje bo ma maciupkie hamulce... Nie no lepiej puszcze j**ańca bo mi jeszcze w dupe wjedzie przy dohamowaniu :decayed::decayed::decayed:

Spoko jak co to bym bokiem poszedł :decayed::decayed:

Nowa folia doszła? Bo słyszałem ze zmieniasz image :decayed::decayed::decayed:

5jof.jpg

Opublikowano

zmieniłem ją na taką z namalowanymi kropelkami wody... To auto miało już raz z ogniem do czynienia i to mu musi wystarczyć :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
:thumbup1::decayed::decayed:
Opublikowano

:hi:

Siemian się pojawił i od razu jest coś do poczytania i pośmiania się :decayed:

Opublikowano

A Artur był na forum i nic sie w wątku nie odezwał... Chyba mu głupio ze "dał plame" :grin: i to dosłownie :decayed:

Opublikowano

czekaj czekaj jeszcze się może pokaże i oczyści się z zarzutów :decayed:

Opublikowano

... czyli po staremu tutaj :decayed::decayed::decayed: