Arturoo Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Opublikowano 18 Lipca 2013 ---------- Post dopisany at 10:26 ---------- Poprzedni post napisany at 10:24 ---------- Wpadnij dziś ---------- Post dopisany at 10:33 ---------- Poprzedni post napisany at 10:26 ---------- ja wiem że w kartonach mieszkasz ale żebyś miał aż tak duży telefon to już chyba przesada ---------- Post dopisany at 10:15 ---------- Poprzedni post napisany at 10:14 ---------- już wiem pod budke telefoniczną się przeprowadziłeś Miałeś kiedyś wciry spuszczone w wakacje ? a ty co sie powtarzasz?? Fon mi sie wiesza bo mam w pracy słaby zasięg to nie fon to mózg... a raczej ta linka która jest na jego miejscu i łączy uszy żeby nie odpadły :facepalm: ehhhh:kawa:
#Przemo# Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 wiesz jak to jest jak sznurek sie za bardzo naciągnie to zdarza mu sie zapomnieć że już coś mówił i się powtarza taa pętelka sie robi i informacje się zwierają na łączach
siemian Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 wiesz jak to jest jak sznurek sie za bardzo naciągnie to zdarza mu sie zapomnieć że już coś mówił i się powtarza taa pętelka sie robi i informacje się zwierają na łączach no dokładnie
Arturoo Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Opublikowano 18 Lipca 2013 ...nic się nie starasz...zaniżasz średnią
#Przemo# Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 widze że już ma dosyć więcej capasity kabelek nie przyjmuje damy ci Arturku chwile wytchnienia
ramirez01 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 mieszkalem do niedawna w gornym kolo goruszki od niedawanna swietoszowce
Dadok34b Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 Panowie panie może jakiś temat a nie tylko czapki z głów ?
Wihajster Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 Panowie panie może jakiś temat a nie tylko czapki z głów ? racja.Masz za duze foto w podpisie i czas go zmienic
Marcin6 Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 Alpina B7 COUPE TURBO,KLIMA,SCHIEBEDACH als Sportwagen/Coupé in deurne
Dadok34b Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Panowie panie może jakiś temat a nie tylko czapki z głów ? racja.Masz za duze foto w podpisie i czas go zmienic to jaki dać rozmiar ?:decayed:
Carire Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Witam, poszukuje a4 1.8 T ale chcę ją potem zagazować i moje pytanie brzmi czy jest sens gazowac silnik z turbem? Bo słyszałem że lepiej się w to nie bawic... ze lepiej 3.0 jakie są wasze opinie? jak tak to jaka wybrać, jeździ ktoś z was w ogole na lpg ? Dzięki wielkie
#Przemo# Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Witam, poszukuje a4 1.8 T ale chcę ją potem zagazować i moje pytanie brzmi czy jest sens gazowac silnik z turbem? Bo słyszałem że lepiej się w to nie bawic... ze lepiej 3.0 jakie są wasze opinie? jak tak to jaka wybrać, jeździ ktoś z was w ogole na lpg ? Dzięki wielkie Moje osobiste zdanie jest takie, jak już kupujesz benzynę to po to żeby jeździć na benzynie a nie na "frytkach". 1,8T nie pali znowu tyle żeby robić z niego frytkowóz, a jak już się decyduje na 3litry to wtedy jak mnie stać. Ogólnie jestem przeciwnikiem "gazowania" samochodów jak mogłeś wyczytać z mojej wypowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi