Arturoo Opublikowano 1 Września 2013 Autor Opublikowano 1 Września 2013 My spadamy do Chorwacji. Wracamy za jakiś czas. 3majcie sie uściskaj Madzię....:decayed:......i szerokości btw yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tak hipotetycznie................................. .....jakby w wiadomościach pokazywali zdjęcia plaż ..................robionych z helikopterów i gadali coś o ............................. ............wyrzuconym przez morze ............................................................. waleniu na plaży chorwackiej ................... to rozumiem ,że mamy się nie martwić o biedne zwierzątko bo to ......................... :thumbup: Twoje foty będą :thumbup: :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:
H4mm3R Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 :polew::polew::polew: Mamy pierwsze spy foto otrzymane od Magdy
Dadok34b Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 :polew::polew::polew:Mamy pierwsze spy foto otrzymane od Magdy http://thenutsnet.com/wp-content/uploads/2013/06/fat-people-beach.jpg :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Arturoo Opublikowano 1 Września 2013 Autor Opublikowano 1 Września 2013 :polew::polew::polew:Mamy pierwsze spy foto otrzymane od Magdy http://thenutsnet.com/wp-content/uploads/2013/06/fat-people-beach.jpg :decayed::decayed::decayed:
siemian Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 żebym ja Hammer nie umieścił spy foto Twojego podnośnika...
H4mm3R Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 żebym ja Hammer nie umieścił spy foto Twojego podnośnika... Idź płać Chorwackie mandaty...
Arturoo Opublikowano 1 Września 2013 Autor Opublikowano 1 Września 2013 .............. coś się kluje :decayed:
#Przemo# Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 z ciepłych krajów ---------- Post dopisany at 13:16 ---------- Poprzedni post napisany at 13:15 ---------- Siemian gdzie ty jesteś dokładnie może jakieś piwko wieczorem??
siemian Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 no można by było. Baśka Voda. Samo centrum. Jak byś jechał nadmorskim bulwarem nie sposób nie zauważyć mojego auta :decayed::decayed: a Ty gdzie?
#Przemo# Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 20 km wcześniej chociaż auta nie dostrzeżesz z drogi. z piwkiem poczekajmy do jutra bo dzisiaj już nigdzie nie jestem w stanie jechać
Arturoo Opublikowano 2 Września 2013 Autor Opublikowano 2 Września 2013 idźcie se pogadać gdzie indziej ......... Wojtku wielkie dzięki za assistance
Rekomendowane odpowiedzi