#Przemo# Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 "Autko jest używane przeze mnie na co dzień, przez 3 lat bez żadnych problemów przejechałem nim ponad 60tyś km." hmmm... bo wymienić skrzynie z automata na manual to jakby dolać płynu do spryskiwaczy... zero problemu... :polew::polew: Tak jak kolei folią żeby się nie rozpadło. No Problem ha...ha...ha... jakoś nikt się nie śmieje... to zrobmy tak- ja ściągam folie Ty zakładasz poprzednią skrzynie... zobaczymy czy też będziesz taki żartowniś gitara może to Bartka troche zmobilizuje do pracy
Arturoo Opublikowano 15 Października 2013 Autor Opublikowano 15 Października 2013 "Autko jest używane przeze mnie na co dzień, przez 3 lat bez żadnych problemów przejechałem nim ponad 60tyś km." hmmm... bo wymienić skrzynie z automata na manual to jakby dolać płynu do spryskiwaczy... zero problemu... :polew::polew: Tak jak kolei folią żeby się nie rozpadło. No Problem ha...ha...ha... jakoś nikt się nie śmieje... to zrobmy tak- ja ściągam folie Ty zakładasz poprzednią skrzynie... zobaczymy czy też będziesz taki żartowniś bankowo ..... .......byłby taki jak teraz bo... ............ cieszył by sie z posiadania automata i 3 pedałów wysłane z one v
H4mm3R Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 ---------- Post dopisany at 08:43 ---------- Poprzedni post napisany at 08:41 ---------- siemian mówiłem Ci żebyś foty porobił, a nie od razu wyrzucał to białe recaro
Marcin6 Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Kanapa chyba z C6, bo taka długa i wygodna się wydaje
Dadok34b Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 jednak je wy***ał :grin:
Marcin6 Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Mastne nawet dobre tak przy meczu
Rekomendowane odpowiedzi