Arturoo Opublikowano 22 Października 2013 Autor Opublikowano 22 Października 2013 Na razie stoi....w czwartek trochu czasu będę miał to podmienię czujnik....mam nadzieję ,że to on..... wysłane z one v
Arturoo Opublikowano 23 Października 2013 Autor Opublikowano 23 Października 2013 wysłane z one v ---------- Post dopisany at 09:07 ---------- Poprzedni post napisany at 06:48 ---------- Minio wszystkiego najlepszego :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
siemian Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Sto lat MINIO. Z tej okazji zadedykuje Ci filmik: "dominik od zawsze kochal latawce, dawaly mu chwile wytchnienia od szarej rzeczywistości, czul sie wtedy wolny... wolny jak ptak." a tytuł chyba zmienie na "Bardzo stary chłop z latawcem" jeszcze raz STO LAT!!!!
Arturoo Opublikowano 23 Października 2013 Autor Opublikowano 23 Października 2013 Sto lat MINIO. Z tej okazji zadedykuje Ci filmik:"dominik od zawsze kochal latawce, dawaly mu chwile wytchnienia od szarej rzeczywistości, czul sie wtedy wolny... wolny jak ptak." a tytuł chyba zmienie na "Bardzo stary chłop z latawcem" jeszcze raz STO LAT!!!!
Polko_V Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Minio...również ode mnie najlepszego:drinks::drinks::drinks: btw. to musi rzeczywiście być stary filmik, bo...Arturek ma tutaj jeszcze włosy na głowie:shock3::shock3:
tomaszstn Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Również 100 Latek życzę
Dadok34b Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Minio ode mnie rónież wszystkiego najlepszego , zdrowia , szczęścia i wiele modów :decayed::decayed:
Rekomendowane odpowiedzi