H4mm3R Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartozaw Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 30 ?właśnie lukłem na grafik żony i mi pasuje Się jutro obaczy, teraz już za późno Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 , napiszcie każdy ,....będzie to motywacja dla innych albo info dla tych ,którzy chcą przyjechać ---------- Post dopisany at 06:32 ---------- Poprzedni post napisany at 00:38 ---------- Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 30 okej mam nadzieję że uda się wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Też bym wpadł 30-tego jak się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disem Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Uprzejmie proszę o pomoc. Panowie wiem, że święta ale właśnie ukręciłem prowadnicę od zacisku tylnego lukas (a4 b5 afn avant bez q) KUPIĘ może ktoś ma starą / pordzewiałą / krzywą ? podjadę gdzie będzie trzeba bo muszę auto mieć na poniedziałek po południu złożone choćby chwilowo (we wtorek kupię i wymienię na nową) Może ktoś wie gdzie takie dorwać lub kto może mieć w Bielsku ? P.S. oczywiście czas na taką robotę jest tylko jak wszystko pozamykane Wesołych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Uprzejmie proszę o pomoc. Panowie wiem, że święta ale właśnie ukręciłem prowadnicę od zacisku tylnego lukas (a4 b5 afn avant bez q) KUPIĘ może ktoś ma starą / pordzewiałą / krzywą ? podjadę gdzie będzie trzeba bo muszę auto mieć na poniedziałek po południu złożone choćby chwilowo (we wtorek kupię i wymienię na nową) Może ktoś wie gdzie takie dorwać lub kto może mieć w Bielsku ? P.S. oczywiście czas na taką robotę jest tylko jak wszystko pozamykane Wesołych Napisz /zadzwoń do siemiana....w dziale sprzedam go namierzysz ......z b6 alu chyba podchodzi p&p do ośki b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disem Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Niestety ale nie ma :-) Wysłane z mojego GT-I9100 ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- Niestety ale nie ma :-(Wysłane z mojego GT-I9100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 W spotach śląskich pisze Majkel ...on zrzucał ostatnio taki zestaw ...pisz do niego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Jak mnie ktoś zgarnie z BB i odwiezie to 30mi pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Teoretycznie 30 mam wolne, pytanie czy moja również zobaczymy jak będę w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Hello ...i wszystkiego najlepszego w Święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi