Marcin6 Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Tam sie grile odbywały w bardziej niesprzyjających warunkach ......wysłane z htc ---------- Post dopisany at 08:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:47 ---------- Chyba,że Cię droga przeraża w taką pogodę ....???? Spoko, już jestem w BB, teraz z górki tylko :decayed:
Arturoo Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Opublikowano 31 Lipca 2014 Jak już tam jesteś możesz trochę ogarnąć by syfu nie było jak przyjadę 1)Ognisko złożyć tak by tylko jak przyjedziemy zapałkę zapaloną wystarczyło przyłożyć 2)ławki i stoły poustawiać 3)sałatki jakieś do mięs przygotować 4)na parkingu szuter wyrównać by kolein nie było i delikatnie go zrosić wodą z rzeczki by sie nie kurzyło Jak se coś jeszcze przypomnę to napisze wysłane z htc
Wihajster Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Jak już tam jesteś możesz trochę ogarnąć by syfu nie było jak przyjadę 1)Ognisko złożyć tak by tylko jak przyjedziemy zapałkę zapaloną wystarczyło przyłożyć 2)ławki i stoły poustawiać 3)sałatki jakieś do mięs przygotować 4)na parkingu szuter wyrównać by kolein nie było i delikatnie go zrosić wodą z rzeczki by sie nie kurzyło Jak se coś jeszcze przypomnę to napisze wysłane z htc +1
Arturoo Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Opublikowano 31 Lipca 2014 Jak już tam jesteś możesz trochę ogarnąć by syfu nie było jak przyjadę 1)Ognisko złożyć tak by tylko jak przyjedziemy zapałkę zapaloną wystarczyło przyłożyć 2)ławki i stoły poustawiać 3)sałatki jakieś do mięs przygotować 4)na parkingu szuter wyrównać by kolein nie było i delikatnie go zrosić wodą z rzeczki by sie nie kurzyło Jak se coś jeszcze przypomnę to napisze wysłane z htc +1 Ty mi sie tu nie schlebiaj i nie przytakuj.......blisko masz to jedź i sprawdź ,czy se radzi wysłane z htc
Wihajster Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Jak już tam jesteś możesz trochę ogarnąć by syfu nie było jak przyjadę 1)Ognisko złożyć tak by tylko jak przyjedziemy zapałkę zapaloną wystarczyło przyłożyć 2)ławki i stoły poustawiać 3)sałatki jakieś do mięs przygotować 4)na parkingu szuter wyrównać by kolein nie było i delikatnie go zrosić wodą z rzeczki by sie nie kurzyło Jak se coś jeszcze przypomnę to napisze wysłane z htc +1 Ty mi sie tu nie schlebiaj i nie przytakuj.......blisko masz to jedź i sprawdź ,czy se radzi wysłane z htc Juz sie Przemo zdeklarował,ze to przypilnuje
Arturoo Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Opublikowano 31 Lipca 2014 Ten to zdupi na pewno .... wysłane z htc
Wihajster Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Ten to zdupi na pewno ....wysłane z htc mówisz,że powinien mieć na nazwisko Zdupi??
danielom Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Tam sie grile odbywały w bardziej niesprzyjających warunkach ......wysłane z htc ---------- Post dopisany at 08:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:47 ---------- Chyba,że Cię droga przeraża w taką pogodę ....???? Spoko, już jestem w BB, teraz z górki tylko :decayed: Kurde a chcialem Cie prosic zebys tego vag commandera wzial bysmy zerkneli na ten zegar
Arturoo Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Opublikowano 31 Lipca 2014 Z Cieszyna moze Dadok przyjedzie jeszcze ....on moze kabelek zabrać od kogoś od Marcina i do Należą podrzucić ....pisz do niego albo dzwon...na pw Ci numer puszczę... wysłane z htc ---------- Post dopisany at 09:47 ---------- Poprzedni post napisany at 09:43 ---------- Pieprzony T9 wysłane z htc
Marcin6 Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Tam sie grile odbywały w bardziej niesprzyjających warunkach ......wysłane z htc ---------- Post dopisany at 08:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:47 ---------- Chyba,że Cię droga przeraża w taką pogodę ....???? Spoko, już jestem w BB, teraz z górki tylko :decayed: Kurde a chcialem Cie prosic zebys tego vag commandera wzial bysmy zerkneli na ten zegar Heh fczas mi godosz... Poza tym... na spocie będzie największy specjalista na Podbeskidziu odnośnie tych tematów a Ty mnie pytasz Do Wihajstra uderz ---------- Post dopisany at 09:49 ---------- Poprzedni post napisany at 09:48 ---------- Jak już tam jesteś możesz trochę ogarnąć by syfu nie było jak przyjadę 1)Ognisko złożyć tak by tylko jak przyjedziemy zapałkę zapaloną wystarczyło przyłożyć 2)ławki i stoły poustawiać 3)sałatki jakieś do mięs przygotować 4)na parkingu szuter wyrównać by kolein nie było i delikatnie go zrosić wodą z rzeczki by sie nie kurzyło Te, te hamuj
danielom Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Tam sie grile odbywały w bardziej niesprzyjających warunkach ......wysłane z htc ---------- Post dopisany at 08:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:47 ---------- Chyba,że Cię droga przeraża w taką pogodę ....???? Spoko, już jestem w BB, teraz z górki tylko :decayed: Kurde a chcialem Cie prosic zebys tego vag commandera wzial bysmy zerkneli na ten zegar Heh fczas mi godosz... Poza tym... na spocie będzie największy specjalista na Podbeskidziu odnośnie tych tematów a Ty mnie pytasz Do Wihajstra uderz ---------- Post dopisany at 09:49 ---------- Poprzedni post napisany at 09:48 ---------- Jak już tam jesteś możesz trochę ogarnąć by syfu nie było jak przyjadę 1)Ognisko złożyć tak by tylko jak przyjedziemy zapałkę zapaloną wystarczyło przyłożyć 2)ławki i stoły poustawiać 3)sałatki jakieś do mięs przygotować 4)na parkingu szuter wyrównać by kolein nie było i delikatnie go zrosić wodą z rzeczki by sie nie kurzyło Te, te hamuj Nie potrzebuje pytac, potrzebuje sprawdzic ten pin
Marcin6 Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Nie potrzebuje pytac, potrzebuje sprawdzic ten pin Czaje, ale niestety już jestem w robo
danielom Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Nie potrzebuje pytac, potrzebuje sprawdzic ten pin Czaje, ale niestety już jestem w robo Co zrobic
Arturoo Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Opublikowano 31 Lipca 2014 Tam sie grile odbywały w bardziej niesprzyjających warunkach ......wysłane z htc ---------- Post dopisany at 08:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:47 ---------- Chyba,że Cię droga przeraża w taką pogodę ....???? Spoko, już jestem w BB, teraz z górki tylko :decayed: Kurde a chcialem Cie prosic zebys tego vag commandera wzial bysmy zerkneli na ten zegar Heh fczas mi godosz... Poza tym... na spocie będzie największy specjalista na Podbeskidziu odnośnie tych tematów a Ty mnie pytasz Do Wihajstra uderz ---------- Post dopisany at 09:49 ---------- Poprzedni post napisany at 09:48 ---------- Jak już tam jesteś możesz trochę ogarnąć by syfu nie było jak przyjadę 1)Ognisko złożyć tak by tylko jak przyjedziemy zapałkę zapaloną wystarczyło przyłożyć 2)ławki i stoły poustawiać 3)sałatki jakieś do mięs przygotować 4)na parkingu szuter wyrównać by kolein nie było i delikatnie go zrosić wodą z rzeczki by sie nie kurzyło Te, te hamuj ....Wy młodzi musicie bardziej się angażować my już swoje zrobiliśmy ....co nie ..Panie Kolego
siemian Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 no to i ja postaram się wpaść Przyjechałbym golfikiem ale mam coś MAP sensor walnięty. Jak uda mi się to naprawić to może nim podjade
Arturoo Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Opublikowano 31 Lipca 2014 ze starej ekipy będzie tez kilka osób....
siemian Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 ze starej ekipy będzie tez kilka osób.... a to jest jakaś nowa...?! :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Arturoo Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Opublikowano 31 Lipca 2014 Wiedzialem ,że tak po prostu zahaczysz o to wysłane z htc
Rekomendowane odpowiedzi