Wihajster Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 ktory to z was?? http://www.nasygnale.bielsko.biala.pl/aktualnosci/28809/jazda-zakonczona-na-drzewie-foto
Arturoo Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2015 Pany ktory to z was?? http://www.nasygnale.bielsko.biala.pl/aktualnosci/28809/jazda-zakonczona-na-drzewie-foto kobita + auto to nigdy nie była dobra konfiguracja GRYFI'K jaki ma kolor ?? MINIO to chyba swoją już pogonił
Wihajster Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 MINIO to chyba swoją już pogonił chyba nie
Arturoo Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2015 to ,że baba bez pasów to mnie nie dziwi...ale ,że dziecko tak wozi.... MINIO to chyba swoją już pogonił chyba nie przecież on ma teraz benzin w q zupełnie inaczej jak śfagier
#Przemo# Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 ja odpadam...do 22 w pracy ...no i na piechote to byś musiał chyba już dziś wyjść... No raczej wysłane z lte To ty na leżąco pracujesz?? Co ty w tym szpitalu robisz??
Arturoo Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2015 ja odpadam...do 22 w pracy ...no i na piechote to byś musiał chyba już dziś wyjść... No raczej wysłane z lte To ty na leżąco pracujesz?? Co ty w tym szpitalu robisz?? użeram się z takimi marudami jak Ty
#Przemo# Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 ja odpadam...do 22 w pracy ...no i na piechote to byś musiał chyba już dziś wyjść... No raczej wysłane z lte To ty na leżąco pracujesz?? Co ty w tym szpitalu robisz?? użeram się z takimi marudami jak Ty Taa emerytkom pokazujesz za co płaciły składki na NFZ :grin:
Arturoo Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2015 ja odpadam...do 22 w pracy ...no i na piechote to byś musiał chyba już dziś wyjść... No raczej wysłane z lte To ty na leżąco pracujesz?? Co ty w tym szpitalu robisz?? użeram się z takimi marudami jak Ty Taa emerytkom pokazujesz za co płaciły składki na NFZ :grin: jak sie nie zaczniesz leczyc to bedziesz podchodzil do tematu jak te emerytki
#Przemo# Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 ja odpadam...do 22 w pracy ...no i na piechote to byś musiał chyba już dziś wyjść... No raczej wysłane z lte To ty na leżąco pracujesz?? Co ty w tym szpitalu robisz?? użeram się z takimi marudami jak Ty Taa emerytkom pokazujesz za co płaciły składki na NFZ :grin: jak sie nie zaczniesz leczyc to bedziesz podchodzil do tematu jak te emerytki profesjonalista z ciebie wychodzi z głębokim doświadczeniem :grin:
Rekomendowane odpowiedzi