Polko_V Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Artur a Ty nie wymieniałeś w zeszłym/2 lata temu aku przypadkiem?!
Arturoo Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2015 Artur a Ty nie wymieniałeś w zeszłym/2 lata temu aku przypadkiem?! Tak ...ale to co sobie padlina postała przez ostatnie niesiące to zrobiło robotę wysłane z lte wysłane z lte
Polko_V Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Artur a Ty nie wymieniałeś w zeszłym/2 lata temu aku przypadkiem?! Tak ...ale to co sobie padlina postała przez ostatnie niesiące to zrobiło robotę wysłane z lte wysłane z lte tak żem myślał, ale nie chciałem siać propagandy mój narazie jeszcze dycha...nie wiem jak długo, ale daje radę...produkcja 03.2000
kupczak90 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Znacie może jakiś porządny zakład w B-B i okolicy, godny polecania, który zajmuje się obróbką bloków silnika ?? Muszę oddać do sprawdzenia blok żeby zobaczyć w jakiej kondycji jeszcze cylindry są. Prosiłbym o jakieś info na PW.
Arturoo Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2015 W Harbutowicach robią głowice...ale czy bloki to nie wiem....wygoogluj sobie;) wysłane z lte
Steav Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Po co do Harbutowic, jak w Bielsku ma
Rekomendowane odpowiedzi