Arturoo Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ty wiesz ja nie ...dobrze ,że napisałeś...zawsze to wybór większy wysłane z lte
#Przemo# Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ty wiesz ja nie ...dobrze ,że napisałeś...zawsze to wybór większy wysłane z lte Ty akurat to tutaj ekspertem powninieneś być Chociaż ty Arturek to się nie pierdzielisz od razu nowy silnik kupujesz
Arturoo Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2015 Najprostrze rozwiązania są najlepsze wysłane z lte
kupczak90 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 W Harbutowicach robią głowice...ale czy bloki to nie wiem....wygoogluj sobie;) wysłane z lte Po co do Harbutowic, jak w Bielsku ma Dzięki za info podzwonię i zapytam jak sprawa wygląda
Steav Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Ja pociągnę dalej temat ciut podobny. Gdzie mogą mi sprawdzić autko, by wykluczyć lub potwierdzić pęknięcie uszczelki pod głowicą?? Raz zassało płynu prawie litr, potem z 100km i nic, kolejne 50 i jakiś 1cm w zbiorniczku ubył. Wycieków nie widać, korek czysty, tunel raczej suchy itd. podstawowe rzeczy. Raz przestało grzać ale to kilka minut wyłączenie nawiewu i włączenie usunęło awarię. [nie ubyło płynu wtedy] próbowałem później ogrzewanie na full itp i nic wszystko ok :/ Chciałbym zdiagnozować usterkę jakoś gdzieś np zmierzyć ciśnienie w ukł.chłodzenia, czy CO jest w płynie...
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 Google....diesel..tyrna...skoczów wysłane z lte
Marcin6 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Że kto?? Jeden z najlepszych chyba w całej Polsce speców od VAGów
rrrudy25 Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 tyrna,skoczów nie wiedziałem że mam koło domu takiego szpeca
Wihajster Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 tyrna,skoczów nie wiedziałem że mam koło domu takiego szpeca o ile cie w ogóle przyjmie .Pewnie zapisy teraz na sierpien jak zawsze min pół roku do przodu
Rekomendowane odpowiedzi