Marcin6 Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Hmmm może ktoś weźmie kamerki i będziecie kręcić TRUDNE SPRAWY
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Opublikowano 4 Lutego 2015 Hmmm może ktoś weźmie kamerki i będziecie kręcić TRUDNE SPRAWY Gosia od Wihajstra jest nerwowa....bez rozlewu krwi mogło by się nie obejść....a takie rzeczy to tylko po 22 można by puścić wysłane z lte
H4mm3R Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Coś mało miejsc w tym roku, trza się chyba zapisać
MINIO Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 A tak apropos to tempomat już śmiga. Mała rzecz a cieszy.
MINIO Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Rezacz wysłane z lte Ze mnie rezacz po hu.....
Arturoo Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Opublikowano 6 Lutego 2015 Siemka Podbeskidzie wysłane z lte
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Opublikowano 8 Lutego 2015 siemka... ...taki piękny mamy klimat :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan:
Wihajster Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 siemka... ...taki piękny mamy klimat :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: a jak na złość paździoch niesprawny
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Opublikowano 8 Lutego 2015 całą drogę do pracy bokiem leciałem.... żeby nie było ....ręcznego nie używałem
Rekomendowane odpowiedzi