MINIO Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Ja wczoraj pierwszy raz nie dojechałem do celu swoim Q. Zabrakło mi dosłownie 200 metrów .sk***iel odśnieżał traktorem a pług 30 cm nad zmrożonym śniegiem i niestety zawiesiłem się na brzuchu i lipa . Do najbliższego domostwa z traktorem 5 km , żadnej terenówki w okolicy. Łopata ,lewarek 3 godziny odkopywania i dałem radę . Ale zabawa quattro jest przednia.
IroN_87 Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 U mnie też fajnieWczoraj ze znajomymi zrobiliśmy sobie wypad na górę Żar, była okazja sprawdzić napędy A dzisiaj taka niespodzianka
Marcin6 Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Czas zapodać wyższy zawias Iron, bo szorujesz
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Opublikowano 8 Lutego 2015 Nie sprowadzaj na złą drogę.... wysłane z lte
IroN_87 Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Czas zapodać wyższy zawias Iron, bo szorujesz Podwozie od czasu do czasu trzeba umyć
afroo. Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 A dzisiaj taka niespodzianka Lubię takie niespodzianki. : ) Wreszcie oliwa w napędach zgrzana. ; )
#Przemo# Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 w wekkend zrobiłem sobie "wypad" do Danii wszędzie wali sniegiem a tylko w PL nie odśnieżone masakra jakaś, a A1 z Gliwic do zjazdu na Żory to ostatni raz pług w zeszłym roku widziała. znowu drogowców zima w lutym zaskoczyła
Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) gościu o ..uj Ci chodzi ?? masz zimówki? zrzucasz 2 niżej i pod czerwonym polem trzymasz by nie zwalniał :grin: :grin: :grin: :grin: :D :D :decayed: :decayed: :decayed: chyba ,że nie masz Q ....to wtedy się sprawa komplikuje trochę...no cóż....jeden zły wybór .................... ciąży latami Edytowane 9 Lutego 2015 przez Arturoo
rrrudy25 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 może ktoś chętny na jutro żeby polatać bokiem drogi jak zawsze nie odśnieżone warunki w pytkęęęęę
ParasoleK Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Hej mam do was pytanie chłopcy i dziewczęta Można gdzieś na terenie bielska lub okolic dostać jakieś fajne akcesoria do pielęgnacji samochodu?Czy zaopatrujecie się tylko poprzez internet ? Mam na myśli aplikatory,mikrofibry itd? Byłem niedawno w Norauto przy Auchanie ale lipa troszkę z wyborem.Zapytałem czy są jakieś aplikatory do dressingów to nie wiedział o co chodzi Wybieram się jutro na mały shopping i chciałem sprawić przedwczesny prezent walentynkowy Audiczce
Arturoo Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Opublikowano 10 Lutego 2015 Hej mam do was pytanie chłopcy i dziewczęta Można gdzieś na terenie bielska lub okolic dostać jakieś fajne akcesoria do pielęgnacji samochodu?Czy zaopatrujecie się tylko poprzez internet ? Mam na myśli aplikatory,mikrofibry itd? Byłem niedawno w Norauto przy Auchanie ale lipa troszkę z wyborem.Zapytałem czy są jakieś aplikatory do dressingów to nie wiedział o co chodzi [emoji14] Wybieram się jutro na mały shopping i chciałem sprawić przedwczesny prezent walentynkowy Audiczce Napisz do usera H4mm3R ...on w tej materii siedzi wysłane z lte
ParasoleK Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Damian miło mi Ok zapytam zapytam Dzięki
Arturoo Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Wihu u Ciebie na wsi... wysłane z lte Edytowane 10 Lutego 2015 przez Arturoo
Rekomendowane odpowiedzi