Marcin6 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Witam, Jak poprawię przód i zarejestruję auto to wpadnę na zlot. A więc zloty są w środy czy kiedy? Generalnie ostatnio wyszło na to, że do wyboru jest środa albo środa, ewentualnie... środa. Także wybieraj Edytowane 3 Maja 2015 przez Marcin6
arrobb Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Witam kolegów AUDIholików. Czy coś w środek jest, że tak zapytuje?
Arturoo Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Opublikowano 5 Maja 2015 ja w środę teoretycznie mogę być ...ale to by kilku chętnych musiało jeszcze być
KFX Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Ja niestety nie wiem jeszcze, jak mi się ułoży dzień i jak pozałatwiam sprawy Wpadnę na 75%, ale zapewne to wyjdzie chwilę przed na którą się wyrobię...
miki18m Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Tez mogę wpasc w końcu pierwszy raz tylko o ktorej Wam pasuje?
rrrudy25 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) może i ja będę rodzinnie,cheba że bedzie lało to pupa Edytowane 5 Maja 2015 przez rrrudy25
Rekomendowane odpowiedzi