slodki79 Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Sie ma pijoki pomysł z grillem jak najbardziej trafny jestem za tylko teraz czekać na pogodę
nippo83 Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Sie ma pijoki pomysł z grillem jak najbardziej trafny jestem za tylko teraz czekać na pogodę Hmm grill jak najbardziej Kamil jakby co to może weź na spota grilla ja wyszarpię węgiel
proton2 Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 No to określajcie się powoli, bo nie wiem ile czego mam kupić. Na chwilę obecną prognozy nie wskazują na deszcz, będzie jedynie trochę chłodno, ale to można rozwiązać odpowiednim wdziankiem
wojtekce Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 No to określajcie się powoli, bo nie wiem ile czego mam kupić. Na chwilę obecną prognozy nie wskazują na deszcz, będzie jedynie trochę chłodno, ale to można rozwiązać odpowiednim wdziankiem :oklaski: na pewno dwie skrzynki piwa a reszta sie nie liczy
proton2 Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 No przydałoby się coś zjeść jeszcze, a nie tylko piwo chlać :>
damian25 Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Wreszcie poświęciłem trochę czasu i nadgoniłem te 15 stron ale widzę że nic się tu niedzieje Grill spoko Jaworze nie daleko to ja wezmę zapałki i trochę benzyny na rozpałkę
wojtekce Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 tak w ogóle patrząc na naszą pierwsza strone spotów BB to mamy :kox: :polew:
proton2 Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 No nie jest źle. Zawsze może tam być moja paskudna facjata, ale wtedy to już chyba nikt na spota nie przyjedzie
DAWIDBORI Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 no to napewno No nie jest źle. Zawsze może tam być moja paskudna facjata, ale wtedy to już chyba nikt na spota nie przyjedzie :polew:
czester Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 No nie będzie za ciepło, ale można zaryzykować wypad do Jaworza Górnego, bądź Nałęża. Problem jest tylko taki, że ja nie dysponuję grillem przenośnym. Mogę przywieźć kiełbaski i pifko, ale grill i węgiel musiałby ktoś załatwić Widzę proton, że narobiliśmy wam smaki na grilla
kamilvolt Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 spoko to jak brać grilla ?? bo jak narazie jest słaba pogoda
proton2 Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 No będzie trochę zimno i do tego taka trochę niepewna ta pogoda. Ja bym to jednak przeniósł na przyszły tydzień. Może więcej osób by było Widzę proton, że narobiliśmy wam smaki na grilla No dokładnie. Trzeba czerpać z dobrych wzorców
wojtekce Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 zawsze jest dużo ludzi tylko co niektórzy forum nie czytają :gwizdanie:
boniu Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 ja Panowie najpredzej znowu Was odwiedze za dwa tygodnie
Wihajster Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 to przekładamy za tydzień i słusznie wtedy powinienem juz byc :gwizdanie:
piter220v Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 zawsze jest dużo ludzi tylko co niektórzy forum nie czytają :gwizdanie: czytaja czytaja .. tylko sie nie odzywaja jak ja naprzyklad
Wihajster Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 zawsze jest dużo ludzi tylko co niektórzy forum nie czytają :gwizdanie: czytaja czytaja .. tylko sie nie odzywaja jak ja naprzyklad w sumie nigdy nic ciekawego ni e powiesz to co sie masz odzywać PS: jak tam poszukiwania furaka?
piter220v Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 w sumie nigdy nic ciekawego ni e powiesz to co sie masz odzywać PS: jak tam poszukiwania furaka? hyhyhy no ni c**ja z siebie nigdy nie wydusze .. taki niesmialy se jestem a co do furaka to w przyszlym tygodniu biore sie ostro za poszukiwania bo mnie to juz denerwuje troche ze jadac seicentem zadna nie zwraca na mnie uwagi ;P hyhyhy ale moze to nie wina auta ?
Rekomendowane odpowiedzi