Wihajster Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Uwaga mam komunikat : Dzisiaj ono jedzie do żywca , proszę o godne powitanie ,wódką chlebem i solą witam witam...nie zapomnij o środowym spociku Przyjechałeś popalić gumę czy tym razem audiolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 wszystkim na ten piękny dzionek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Również witam wszystkich jeszcze parę godzinek i weekend :kox: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Siemanko wszystkim Nareszcie kilka dni letniej pogody mamy. Może jutro się uda coś wypić i zagrillować Uwaga mam komunikat : Dzisiaj ono jedzie do żywca , proszę o godne powitanie ,wódką chlebem i solą Wpadasz w sprawach służbowych, czy na urlopik nad jeziorem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Bry wszystkim z rana.. dziś z moralniakiem staram się walczyć po wczorajszej imprezie z pracy.. dobrze, że dziś urlopik.. Wojtek pad już jest ONO nie zwiń w Żywcu całego asfaltu, zostaw troszkę dla potomnych :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Sie ma chłopszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Sie ma chłopszczy witaj żołnierzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ale ukrop mam w pokoju. Musiałem się wynieść z lapkiem na taras. Trzeba browarka otworzyć :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ale ukrop mam w pokoju. Musiałem się wynieść z lapkiem na taras. Trzeba browarka otworzyć :> a potem sobie przypomnisz że masz gdzieś jechać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 No jazda raczej odpada choćby się waliło i paliło, mam już wypite pare kielonków i browarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 No jazda raczej odpada choćby się waliło i paliło, mam już wypite pare kielonków i browarka no to miłego browarka... stuk butelka bo też się chłodzę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 tez własnie sącze łyskacza z colą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Widać weekend dobrze rozpoczęty :> Pogoda jest to trzeba korzystać Ja właśnie sobie sarny obserwowałem, bo z lasu wylazły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Widać weekend dobrze rozpoczęty :> Pogoda jest to trzeba korzystać Ja właśnie sobie sarny obserwowałem, bo z lasu wylazły w ciekawym miejscu mieszkasz .. (jaka to okolica?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi a4 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 heh widze, że w Bielsku nie można nigdzie odgrzybić klimy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 heh widze, że w Bielsku nie można nigdzie odgrzybić klimy.... jak byś uważnie czytał nasz wątek to bys wiedział,że można to zrobic np.u Wojtka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi a4 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 staram się uważnie czytać , ale czasem cosik mi ucieka... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 staram się uważnie czytać , ale czasem cosik mi ucieka... :> przyjedz na spota to ci to zrobi jak ładnie poprosisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi a4 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 wpaddłbym, ale zawsze ustalacie miejsce spota w środe a ja w tym czasie jeszcze jestem w pracy i nie wiem czy auchan, czy grill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi