siemian Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 oj z tym juz chyba bedzie cięzko... chociaz jak zakladałem 321 to też tak myślałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Trzeba było od razu szukać RS4 albo z Porsche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 myślałem o hamulcach z RSa ale przeraziły mnie ceny tarcz i klocków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 myślałem o hamulcach z RSa ale przeraziły mnie ceny tarcz i klocków... jaka jest średnica w rs4 nie czasem 345 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Panowiem musze Was zmartwic, bede dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 z tego co się orientuje to rs ma zwykłe 360mm lub ceramiczne 375mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Panowie dziekuje za spocika... mimo to ze rzadko wpadam to jest super ... teraz mam auto sprawne wiec powinienem byc co tydzien i prosze mnie juz nie zastawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 wspaniała frekwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 było bardzo miło dzięki ... chodź byłem późno :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 wspaniała frekwencja No jak możesz tak powiedzieć "Prezes" jak mnie tam nie było?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 wspaniała frekwencja No jak możesz tak powiedzieć "Prezes" jak mnie tam nie było?? przyzwyczaiłem sie,że ostatnio w hujaa lecisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Panowie ten teren tam trzeba troche podrownac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 wspaniała frekwencja No jak możesz tak powiedzieć "Prezes" jak mnie tam nie było?? przyzwyczaiłem sie,że ostatnio w hujaa lecisz No niestety pieniążki trzeba zarabiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 spot git jakby wszyscy praktykujący wpadli to 20 by się nazbierało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 A tak wogóle to pochwałka dla naszego Moda,że w końcu zrobił porządek z wizytówką Narazie tu na forum,a później wzrokowa :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Spocik milutki jak zwykle :> Oby tak zawsze albo i lepiej z frekwencją było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIO Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Sławek a wy za szybko po Cieszyńskiej nie jechaliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 dziki za spota pedałki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Sławek a wy za szybko po Cieszyńskiej nie jechaliście? No tak z lekka trochę poszły koniki Ale ja już potem przystopowałem. Jeszcze na hulance pocisnąłem z Gryfim trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 fajny spocik tylko nikt do frekwencji mojego opla nie liczył heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi