Rajtek Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Na wlocie do Skoczowa od strony Ustronia(okolice przystanku) czesto jest ustawiany przez straz miejska fotoradar. Jest on wysokosci ok. 1m i wyglada jak duzy kosz na smieci. Pilnuje go zawsze schowana gdzies w krzakach straz miejska w swoim radiowozie.
Wihajster Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 A ja mam pytanko, bo nie wiem czy mi zdjęcie nie przyjdzie. Skrzynka na poboczu szerokości 50cm, wysokości 15-20cm, obudowa srebrna, przedni panel czarny (jakby dzielony na 4 części), kilka metrów od tego A6 w poprzedniej budzie, CB na dachu. Po chwili jak to minąłem, zaczęli na radiu mówić, że fotoradar na wlocie do Skoczowa. Pół godziny później, ktoś mówił, że to nie fotoradar, tylko urządzenie do pomiaru natężenia ruchu i hałasu. Był to fotoradar czy nie? przejeżdzałem koło tego...to nie był fotoradar
proton2 Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Też widziałem to coś jak wyjeżdżałem ze skoczowa. Nie wyglądało mi to na fotoradar.
MARiOLiNi Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 500zł zaoszczędzone :> Ten kosz na śmieci raz by mi zrobił zdjęcie, ale na Ustrońskiej, kilkadziesiąt metrów przed nim koleś przejeżdżający z przeciwka mi zawołał żebym zwolnił :gwizdanie:
Baddy Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 ja juz 2 razy płaciłem:/ Mnie tylko raz Vectra zlapali :gwizdanie: Teraz jak jest Cb to calkiem inna jazda Aaa pochwale sie ze widzialem wczoraj pojedynek na swiatlach w strone szyndzielni Subaru Impreza Wrx vs. Audi S6 w budzie C6 i powiem ze koles w subarynce sie chyba troche zdziwil [br]Dopisany: 01 Październik 2009, 22:59_________________________________________________Jak sie chwalic to na calego 106 kg na kaptur :>
MARiOLiNi Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 106 kg na kaptur W mieszkaniu mamy obciążenie max. 80kg, na klatę udało mi się to 2 lata temu 3 razy wycisnąć. Teraz to myślę, że 65kg raz bym poradził
Baddy Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/2132_ksm_kochanie_wro_cil_em_2.php :polew:
godzic Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Piwnica niczym jak w Austrii ja juz 2 razy płaciłem:/ Mnie tylko raz Vectra zlapali :gwizdanie: Teraz jak jest Cb to calkiem inna jazda Aaa pochwale sie ze widzialem wczoraj pojedynek na swiatlach w strone szyndzielni Subaru Impreza Wrx vs. Audi S6 w budzie C6 i powiem ze koles w subarynce sie chyba troche zdziwil [br]Dopisany: 01 Październik 2009, 22:59_________________________________________________Jak sie chwalic to na calego 106 kg na kaptur :>
Baddy Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Stary tutaj jest piwnica jak w Hostel'u
Andrzej88 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Na kaptury ale jakie ćwiczenie?
siemian Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 ja juz 2 razy płaciłem:/ Mnie tylko raz Vectra zlapali :gwizdanie: Teraz jak jest Cb to calkiem inna jazda Aaa pochwale sie ze widzialem wczoraj pojedynek na swiatlach w strone szyndzielni Subaru Impreza Wrx vs. Audi S6 w budzie C6 i powiem ze koles w subarynce sie chyba troche zdziwil [br]Dopisany: 01 Październik 2009, 22:59_________________________________________________Jak sie chwalic to na calego 106 kg na kaptur :> Jakiego koloru eSa?
Baddy Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 eSa byla koloru czarnego, blach nie pamietam a subarynka tradycyjnego niebieskiego. Na kaptury ale jakie ćwiczenie? Unoszenie ramion(tkz. wznosy barków) Co wy ludzie juz spicie?
kamilvolt Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Dobry Zapraszam na słowacje na baseny dzisiaj tam będę przepiękne widoki i ciepła woda http://www.kupele-lucky.sk/aquavital.php
Baddy Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Dobry Zapraszam na słowacje na baseny dzisiaj tam będę przepiękne widoki i ciepła woda http://www.kupele-lucky.sk/aquavital.php A te kobiety na fotkach to w cenie biletu sa?
porter Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Powitać po długiej przerwie :cool1:panowie dajcie znać gdzie spocik w Środę postaram się podjechać.Kamil a w jakiej to miejscowości??
wojtekce Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Powitać po długiej przerwie :cool1:panowie dajcie znać gdzie spocik w Środę postaram się podjechać.Kamil a w jakiej to miejscowości??
Wihajster Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Powitać po długiej przerwie :cool1:panowie dajcie znać gdzie spocik w Środę postaram się podjechać.Kamil a w jakiej to miejscowości?? mapki nie widać??
wojtekce Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 kur.... mnie grypa od wczoraj położyła więc już oczy od kompa i xboxa wysiadają
Wihajster Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 kur.... mnie grypa od wczoraj położyła więc już oczy od kompa i xboxa wysiadają jak dziecko.....
Rekomendowane odpowiedzi