xandmar Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 bede jutro,Proton niezapomnij proszę Cię bardzo nie proś tylko leć już do monopolowego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 jak się ciesze xandmar już wyzdrowiałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 jak się ciesze xandmar już wyzdrowiałeś to na wyzdrowienie bo lekarstwa nie pomagają ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 kto chciał ramki? [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2008, 22:44_________________________________________________aaaa chyba nippo tak? Tak tak Xandmar będziesz dzisiaj?? ja będę na 80 %, nie wiem dokładnie o której z roboty wyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 panowie ja jadę do Sarniego Stoku,bo widzę że nikt nic nie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 ;( dziś mnie niestety nie będzie.. pracki jak wyjadę o 18 to będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rk Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Panowie powiedzcie mi co robicie z spotem o ktory sami zaproonowaliscie w Katowicach 4.10.2008 mijesce sie troszeczke zmieni zamist na IKEA to na 3stawy ( macie blizej i duzo lepszy dojazd niz do IKEA ) Mapka dojazdu by bedzie sie spotykac gdzie jest napis TO TU : dajcie znac kto jedzie i ilu was bedzie :> :> :> Z gliwic tez bedzie pare autek + jeszcze ekpia z katowic naprawde zapmiada sie fajnych socik a nawet mozna poweidziec zlocik ogolnoSlaski :evil: czekam na wasze odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 panowie i jak po splocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 pany i jak spocik? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 :drunk:było oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 ile osób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 ile osób? 3XB6 i raz B5 w sumie czterech nas było Dawid miał też być ale nie dojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 sorki chłopaki ale stracilm poczucie czasu grzebałem se skuterkiem i zanim sie obejzalem byla 19 :/\ co tam cikawego bylo slychac niech ktos zda relacje pozdrawiam i sorki ale dalem d*py jak sie to mowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 sorki chłopaki ale stracilm poczucie czasu grzebałem se skuterkiem i zanim sie obejzalem byla 19 :/\ co tam cikawego bylo slychac niech ktos zda relacje pozdrawiam i sorki ale dalem d*py jak sie to mowi Proton podłączył wszystkim VAG-a i tak pogadaliśmy w sumie to ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Całkiem udany spocik myślę. Odwiedził nas nowy klubowicz, mam nadzieję, że będzie częściej wpadał Poza tym o czym już powiedziano, to przymierzaliśmy magnesik xandmar-a Myślałem, że będzie nas więcej, bo chciałem przedyskutowac sprawę wizyty na spocie katowickim, ale można na następnym spocie się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Proton chłopaki napewno wyzdrowieją do przyszłego tygodnia :naughty:to pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor0111 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 hm igor a jednak to robisz swintuchu pewnie cie jakis kolega odwiiedzil:P hehe kto sie pisze na jutro bo musze wiedziec czy jechac po jakies 3 juz pitki poległy hehe a my sie jakiejs grypy nie boimy:D[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2008, 21:44_________________________________________________tak jest najlepsza jest w płynie przynajmniej raz w tygodniu ja pije w weekend i jestem zdrowy haha tak cwaniakowałeś a sam poległeś tylko że przyznac sie nie chcesz..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 no co ty ja twardziel:/ mnie tylko wkurw....l dzisaj fotoradar znowu punkty i kasa bede je podpalał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 no co ty ja twardziel:/ mnie tylko wkurw....l dzisaj fotoradar znowu punkty i kasa bede je podpalał :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba36 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Spocik był okej pozdro dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi