Wihajster Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 po kropku nam... dajesz... :decayed: dla ciebie mam lepsza karę.Juz od nikogo na spocie nie dostaniesz żarcia a więc musisz zacząć wozić ze soba prowiant w końcu... jak np.kolega Cycek
mk4 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 po kropku nam... dajesz... :decayed: dla ciebie mam lepsza karę.Juz od nikogo na spocie nie dostaniesz żarcia a więc musisz zacząć wozić ze soba prowiant w końcu jak np.kolega Cycek to taki typ człowieka zawsze na krzywy ryj... on się nigdy nie nauczy :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 po kropku nam... dajesz... :decayed: dla ciebie mam lepsza karę.Juz od nikogo na spocie nie dostaniesz żarcia a więc musisz zacząć wozić ze soba prowiant w końcu jak np.kolega Cycek to taki typ człowieka zawsze na krzywy ryj... on się nigdy nie nauczy :gwizdanie: ach jak wy sie kochacie
mk4 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 po kropku nam... dajesz... :decayed: dla ciebie mam lepsza karę.Juz od nikogo na spocie nie dostaniesz żarcia a więc musisz zacząć wozić ze soba prowiant w końcu jak np.kolega Cycek to taki typ człowieka zawsze na krzywy ryj... on się nigdy nie nauczy :gwizdanie: ach jak wy sie kochacie no ba jak bracia
siemian Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 po kropku nam... dajesz... :decayed: dla ciebie mam lepsza karę.Juz od nikogo na spocie nie dostaniesz żarcia a więc musisz zacząć wozić ze soba prowiant w końcu jak np.kolega Cycek to taki typ człowieka zawsze na krzywy ryj... on się nigdy nie nauczy :gwizdanie: ach jak wy sie kochacie no ba jak bracia A ja na Twoim weselu piłem... :decayed: Twoje zdrowie.... :naughty:
Wihajster Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 po kropku nam... dajesz... :decayed: dla ciebie mam lepsza karę.Juz od nikogo na spocie nie dostaniesz żarcia a więc musisz zacząć wozić ze soba prowiant w końcu jak np.kolega Cycek to taki typ człowieka zawsze na krzywy ryj... on się nigdy nie nauczy :gwizdanie: ach jak wy sie kochacie no ba jak bracia A ja na Twoim weselu piłem... :decayed: Twoje zdrowie.... :naughty: to tam też byłes na krzywy ryj??
siemian Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 po kropku nam... dajesz... :decayed: dla ciebie mam lepsza karę.Juz od nikogo na spocie nie dostaniesz żarcia a więc musisz zacząć wozić ze soba prowiant w końcu jak np.kolega Cycek to taki typ człowieka zawsze na krzywy ryj... on się nigdy nie nauczy :gwizdanie: ach jak wy sie kochacie no ba jak bracia A ja na Twoim weselu piłem... :decayed: Twoje zdrowie.... :naughty: to tam też byłes na krzywy ryj?? Niestety nie... tam mialem zaproszenie... :confused4: :polew:
mk4 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 to teraz panowie czekamy na grilla od siemiana... ciekawe co nam przygotuje na środę ??
Wihajster Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 to teraz panowie czekamy na grilla od siemiana... ciekawe co nam przygotuje na środę ?? pewnie sie nie pojawi
siemian Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 to teraz panowie czekamy na grilla od siemiana... ciekawe co nam przygotuje na środę ?? Sandał nei bądz taki wyszczekany... :>[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 14:11_________________________________________________ja nie mam czasu na jakies grillowania
mk4 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 to teraz panowie czekamy na grilla od siemiana... ciekawe co nam przygotuje na środę ?? Sandał nei bądz taki wyszczekany... :>[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 14:11_________________________________________________ja nie mam czasu na jakies grillowania pingwiny tak maja żerują na cudzym... zero kultury ale jak wiemy nie ma się czemu dziwić (ten typ tak ma .. cóż )
siemian Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 to teraz panowie czekamy na grilla od siemiana... ciekawe co nam przygotuje na środę ?? Sandał nei bądz taki wyszczekany... :>[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 14:11_________________________________________________ja nie mam czasu na jakies grillowania pingwiny tak maja żerują na cudzym... zero kultury ale jak wiemy nie ma się czemu dziwić (ten typ tak ma .. cóż ) A poprosisz mnie kiedyś żeby Cie gdzieś zawieść...
mk4 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 to teraz panowie czekamy na grilla od siemiana... ciekawe co nam przygotuje na środę ?? Sandał nei bądz taki wyszczekany... :>[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 14:11_________________________________________________ja nie mam czasu na jakies grillowania pingwiny tak maja żerują na cudzym... zero kultury ale jak wiemy nie ma się czemu dziwić (ten typ tak ma .. cóż ) A poprosisz mnie kiedyś żeby Cie gdzieś zawieść... to znaczy, że dziś masz transport ?
siemian Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 to teraz panowie czekamy na grilla od siemiana... ciekawe co nam przygotuje na środę ?? Sandał nei bądz taki wyszczekany... :>[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 14:11_________________________________________________ja nie mam czasu na jakies grillowania pingwiny tak maja żerują na cudzym... zero kultury ale jak wiemy nie ma się czemu dziwić (ten typ tak ma .. cóż ) A poprosisz mnie kiedyś żeby Cie gdzieś zawieść... to znaczy, że dziś masz transport ? No Maćiuś przecież my sobie tu tak żartujemy.. :>
Wihajster Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 to teraz panowie czekamy na grilla od siemiana... ciekawe co nam przygotuje na środę ?? Sandał nei bądz taki wyszczekany... :>[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 14:11_________________________________________________ja nie mam czasu na jakies grillowania pingwiny tak maja żerują na cudzym... zero kultury ale jak wiemy nie ma się czemu dziwić (ten typ tak ma .. cóż ) A poprosisz mnie kiedyś żeby Cie gdzieś zawieść... to znaczy, że dziś masz transport ? No Maćiuś przecież my sobie tu tak żartujemy.. :> dziwne a na spocie jak Macka nie było równo po nim jechałeś
siemian Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 to teraz panowie czekamy na grilla od siemiana... ciekawe co nam przygotuje na środę ?? Sandał nei bądz taki wyszczekany... :>[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 14:11_________________________________________________ja nie mam czasu na jakies grillowania pingwiny tak maja żerują na cudzym... zero kultury ale jak wiemy nie ma się czemu dziwić (ten typ tak ma .. cóż ) A poprosisz mnie kiedyś żeby Cie gdzieś zawieść... to znaczy, że dziś masz transport ? No Maćiuś przecież my sobie tu tak żartujemy.. :> dziwne a na spocie jak Macka nie było równo po nim jechałeś Tiaaa... napewno... To pomyśl co o Tobie musiałem mówić jak Cie ostatnio nie było... Strach się bać :polew:
mk4 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 jeszcze sie narazi komuś a dostanie łomot na spocie ... podobno go już .... ktoś szuka
piter220v Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 jeszcze sie narazi komuś a dostanie łomot na spocie ... podobno go już .... ktoś szuka ta ... jego stara go szuka
Rekomendowane odpowiedzi