piter220v Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 ja nie wiem jak dziś z czasem.. bo miałem na chwilkę zawitać..hmm ehhh ciagle ktos sie wykreca (czas, czas, czas) .. komuno wroc !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 To w końcu gdzie ten spot, bo w sumie też bym wpadł na chwilkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 może za hotelem Jawor dawno nas tam nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIO Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Mnie dziś napewno nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 w chybiu ustalcie o której sie spotykacie na shelu w jasienicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 o 17,45 mniej wiecej na shelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 w chybiu ustalcie o której sie spotykacie na shelu w jasienicy dobra prosze nie kombinowac juz dzisiaj wiecej bo zamieszanie sie zrobilo ... na stacji w jasienicy sie spotykamy o 18 i jedziemy na golonko, k**wy i krecic baczki )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 w chybiu ustalcie o której sie spotykacie na shelu w jasienicy dobra prosze nie kombinowac juz dzisiaj wiecej bo zamieszanie sie zrobilo ... na stacji w jasienicy sie spotykamy o 18 i jedziemy na golonko, k**wy i krecic baczki )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian25 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Gdzie gdziekolwiek...... mi jest obojętne bylebyśmy zdążyli ustalić przed 18... Jest jeszcze w miare ciepło więc może być i Jaworze.. a może komuś na chate się wbijemy??? Zaprosiłbym do siebie na grilla ale cała ulica by była Audiczek..... w sumie komis byn na szybko otworzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 golonka zamówione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 golonka zamówione czyli nie ma odwrotu...ile szt?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ej, ja nie wiem o której wyjdę z pracy. Mogę się nie wyrobić na tą stację na 18-tą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 jasne że jadę się deklaruje i w ogólę tylko panowie dajcie mi ktoś numer na kom. i na Shellu tym przy macu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ej, ja nie wiem o której wyjdę z pracy. Mogę się nie wyrobić na tą stację na 18-tą. to dojedziesz sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 golonka zamówione czyli nie ma odwrotu...ile szt?? koło 8 szt powiedziałem a ma być więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 golonka zamówione czyli nie ma odwrotu...ile szt?? koło 8 szt powiedziałem a ma być więcej ? no nie wiem jakie duże są...jakos sie podzielimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 8szt z grila a jeszcze z wody są w razie czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 na Shellu tym przy macu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 na Shellu tym przy macu ? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 dobra daj mi jeszcze koma do siebie jak bym się zagubił czy coś wyślij mi wihajster na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi