Wihajster Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 zaprosilem do nas nowo zalogowanego kolege z belska zbyszek1927 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 No jedzonko pierwsza klasa. Jutro nawet chyba śniadania nie będę musiał jeść tak się napchałem za***iście się jedzie w nocy taką wąską drogą z drzewami przy samym brzegu jezdni :>[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 20:46_________________________________________________ zaprosilem do nas nowo zalogowanego kolege z belska zbyszek1927 1927 to już wiekowy gość, ale zapraszamy z radością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 zaprosilem do nas nowo zalogowanego kolege z belska zbyszek1927 dawaj lin ka przywitam się z nim :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 zaprosilem do nas nowo zalogowanego kolege z belska zbyszek1927 dawaj lin ka przywitam się z nim :> juz zamkniete :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 nie zdążyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Uhhh, mi wciąż jest ciężko po tym żarciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIO Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Godzicowi golonko nie spadło? Za tydzień też tam bo mi smaka narobiliście golonko + zimny browar = miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 dzieki Panowie za spota. Golonko pierwsza klasa... Co do jazdy wąską drogą z drzewami po boku to jak dla mnie to średnie uczucie...[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 21:05_________________________________________________a teraz spadam do sfery na bankiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 dzieki Panowie za spota. Golonko pierwsza klasa... Co do jazdy wąską drogą z drzewami po boku to jak dla mnie to średnie uczucie...[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 21:05_________________________________________________a teraz spadam do sfery na bankiet Po prostym dwupasie to każdy głupi potrafi deptać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 mistrzowie prostej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 no jedzonko za***iste dzieki za spota szkoda że teściowej obiecałem że przed 20 będzie syn w domku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Co do tej drogi to mam rodzine w chybiu i znam ja dobrze ale trzeba przyznac ze do najlepszych nie nalezy. Ze golonka sa tam wypas to znam z autopsji ale slyszalem ze jest tam tez wypasiona grochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 dokładnie, grochówa i szaszłyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 :polew: [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 21:39_________________________________________________[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 21:41_________________________________________________[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 21:44_________________________________________________http://www.maxior.pl/film/99911/Bardzo_krwawa_walka_w_klatce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 O wy gnojki, a mnie nie zabraliście. Ja dzisiaj zahaczyłem kolesia pod Tesko w B5 na oko rocznik 96. Ma przeglądać stronę i może pojawi się w przyszłym tygodniu.[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 22:02_________________________________________________miałem na myśłi tesco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 A ja nie dojechalem od tygodnia praca od 6/30 do 20 i narazie tak beede mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Pany, dwie sprawy: Nie działa mi podgrzewanie prawego lusterka - macie na to jakąś radę? I druga - szukam jakiegoś busa ew. małego dostawczaka typy caddy, courier itp diesla byle by tanie to było, bo mnie serce już boli na zajeżdżanie w pracy mojego autka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 mi Pany na oko lewego nie działa, wiec może skorzystam z podpowiedzi , nie golonem mi nikt dzisiaj nie rzucał ... chyba bo nie wiem co z nim w kuchni się działo na tej drodze mi się zakręt wydarzył akurat coś w telefonie grzebałem... dobrze że to auto wybacza błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 jeśli droga byłaby równa to można sobie śmigać między drzewami, ale nie jak jet taka jaka jest. 2 razy leciałem w powietrzu praktycznie... a się troszke śpieszyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi