bakuś Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Dzieciarnia do łóżka spać! :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Panowie pewnie macie maty spalone...ja jak wymienialem to odrazu podlączylem pod ogrzewanie tylnej szyby... jest taka opcja na forum i tam jest bardzo ladnie opisana odpowiedz ... W sobote bede mial rezany licznik z fisem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Dobry witam...masz może drzewo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej88 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ja wczoraj niestety nie dałem rady Co do tej jazdy między drzewami.... pewnie wam chodzi o Landek, ciekawie sie tam jedzie podczas ulewy a do tego jak z naprzeciwka wymijasz tira :gwizdanie: Do tego tam gdzie jest nowy asfalt chyba nie ma znaków poziomych? Kiedyś nie było a teraz nie pamiętam A tego spota mieliście u Tadina? (jadąc od strony strumienia zaraz za drugimi torami po prawej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 A tego spota mieliście u Tadina? (jadąc od strony strumienia zaraz za drugimi torami po prawej? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 wlasnie golonko poszlo sie pasc ;((( do kibla hyhyhy pycha bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 wlasnie golonko poszlo sie pasc ;((( do kibla hyhyhy pycha bylo za wczesnie....co najwyżej dzis wieczorem lub jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej88 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 wlasnie golonko poszlo sie pasc ;((( do kibla hyhyhy pycha bylo za wczesnie....co najwyżej dzis wieczorem lub jutro Chyba że wyszło tam gdzie weszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 wlasnie golonko poszlo sie pasc ;((( do kibla hyhyhy pycha bylo za wczesnie....co najwyżej dzis wieczorem lub jutro kurde dziwne ze dopiero jutro przeciez masz juz tyle lat ze to powinno byc juz niekontrolowane :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Widzę, że o wczorajszym golonku jeszcze kilka stron będzie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Opiszcie jego smak by i inni posmakowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Opiszcie jego smak by i inni posmakowali zajedz do Pitera to zobaczysz jak wyglądało może jeszcze nie spuścił wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Opiszcie jego smak by i inni posmakowali zajedz do Pitera to zobaczysz jak wyglądało może jeszcze nie spuścił wody jest jest ... trzymam na pokazowke )) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 No to zmiana tematu Dłubałem przy regulacji sztangi wczoraj. Obojętne czy ją wydłużałem czy skracałem, turbo zawsze przeładowuje. Chyba czeka mnie regeneracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 No to zmiana tematu Dłubałem przy regulacji sztangi wczoraj. Obojętne czy ją wydłużałem czy skracałem, turbo zawsze przeładowuje. Chyba czeka mnie regeneracja za dużo PSJ-tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Buahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 No to zmiana tematu Dłubałem przy regulacji sztangi wczoraj. Obojętne czy ją wydłużałem czy skracałem, turbo zawsze przeładowuje. Chyba czeka mnie regeneracja hmmm to dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi