siemian Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 No to zmiana tematu Dłubałem przy regulacji sztangi wczoraj. Obojętne czy ją wydłużałem czy skracałem, turbo zawsze przeładowuje. Chyba czeka mnie regeneracja Może za bardzo ją chłodziłeś po jezdzie i się przeziębiła... :polew: [br]Dopisany: 29 Październik 2009, 10:09_________________________________________________a tak w ogóle to :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 hehe tak z ciekawosci podzwonilem )) i ... http://www.skispa.hotelstok.pl/#38/pl za weekend na 150 osob z parkingiem .. za pokoje 2 osobowe ze sniadaniem (bufet szweda) chca ok 240 zetow ... w tym za darmo z tego co zrozumialem wyciagi (bo maja wlasne), sala jak potrzeba i parking, grill w plenerze zadaszona chatka jak w nalezu tylko chyba troche lepiej wyglada i wieksza duuuzo. Wsumie troche drogo w porownaniu do innych cen ale hotel ma 430 miejsc i 200 parkingowych, grill w plenerze ... reszta atrakcji do dogadania ... mozliwosci sa jakby co ok back 2 work !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 hehe tak z ciekawosci podzwonilem )) i ... http://www.skispa.hotelstok.pl/#38/pl za weekend na 150 osob z parkingiem .. za pokoje 2 osobowe ze sniadaniem (bufet szweda) chca ok 240 zetow ... w tym za darmo z tego co zrozumialem wyciagi (bo maja wlasne), sala jak potrzeba i parking, grill w plenerze zadaszona chatka jak w nalezu tylko chyba troche lepiej wyglada i wieksza duuuzo. Wsumie troche drogo w porownaniu do innych cen ale hotel ma 430 miejsc i 200 parkingowych, grill w plenerze ... reszta atrakcji do dogadania ... mozliwosci sa jakby co ok back 2 work !!! całkiem fajnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 [br]Dopisany: 29 Październik 2009, 11:31_________________________________________________a co wy w Wiśle spoty chcecie robic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 [br]Dopisany: 29 Październik 2009, 11:31_________________________________________________a co wy w Wiśle spoty chcecie robic? no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 :hi: ja w swoje turbawce muszę to sztangą poruszać... bo wczoraj przy 170 po minucie to się moc straciła ... ps. ile taka mata do lusterka kosztuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian25 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Opiszcie jego smak by i inni posmakowali zajedz do Pitera to zobaczysz jak wyglądało może jeszcze nie spuścił wody jest jest ... trzymam na pokazowke )) ... Witam szanowne grono pedagogiczne Ale nie smacznie się zrobiło a golono wypas dzisiaj też bym zjadł kto chętny? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 jaka mata przecież lustro grzane kosztuje chyba 35zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Znów Audi wygrywa http://moto.onet.pl/1581932,1,najlepsze-uzywane-auta-wg-adac,artykul.html?node=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Siemian jak sie to kasowało i na ile to jest 15 tys kilometrow i kiedy zacznie naliczac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 trzymasz przycisk na którym sprawdzasz ile zostało km do przegladu. Przekrecasz kluczyk i trzymajac caly czas ten przycisk wciskasz 0,0. Tyle. Cała filozofia :> Jest na 15 tys. km. Odlicza caly czas tylko przez pierwsze 500km wyświetla się --- ---. Potem zacznie odliczac od 14500km. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Dziękówka Byłem teraz w Sferze ja pierd**** Ludzi w 3 d*py ale dupeczki niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 dupeczki to wczoraj były na bankiecie... Aż się kawą polałem przez pomyłke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 dupeczki to wczoraj były na bankiecie... Aż się kawą polałem przez pomyłke... może potrzebujesz pampersy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 dupeczki to wczoraj były na bankiecie... Aż się kawą polałem przez pomyłke... może potrzebujesz pampersy To chyba bym je musiał k**wa zakładać na koszule i krawat :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 dupeczki to wczoraj były na bankiecie... Aż się kawą polałem przez pomyłke... Dzisiaj były też fajne dobrze że nie brałem kłopotu z sobą :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 przecież nie zabiera się drzewa do lasu :>[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 21:58_________________________________________________edit: chyba że jedzie się na spota na ognisko :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 przecież nie zabiera się drzewa do lasu :>[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 21:58_________________________________________________edit: chyba że jedzie się na spota na ognisko :polew: ale tam gdzie jest ognisko to jest las wiec tez nie będe zabierał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 a dzisiaj byłem w tej sferze ... i nic specjalnego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi