proton2 Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Dawid ... kurcze dopadła mnie skleroza na stare lata - myśmy się umówili o 15.00 czy o 15.10 na tej stacji lotos na wylocie z B-B ?
M@rk Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 dobra ja juz sie zbieram i bede na was czekal spotykamy sie na 3stawach na parkingu pod czyli pod REALEM
wojtekce Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Fajnie było dzięki za wyjazd wstawcie zdjęcia jak macie
proton2 Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Znów dzięki naszej silnej ekipie wpłynęliśmy dośc znacznie na frekwencje spotową Dzięki panowie za miłe spotkanko. W drodze powrotnej prawie się nadziałem na suszarkę Dawid ... niezłe mam odejście, nie ? Tylko trochę puszczam dymka :>
DAWIDBORI Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 hehe odejscie a to tylko dlatego ze jechalem na rezerwie i nie ryzykowalem:P a suszarka byla tylko aktywna ta w czechwoicach pozdro for all ekipa:P:P hehe[br]Dopisany: 04 Październik 2008, 21:45_________________________________________________a dymek musi byc bez tego nie ma diesla i frajdy:
wojtekce Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 :gwizdanie: dymi cóż motor do kapy
proton2 Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 No o tej w Czechowicach mowie Ale chyba bede mial turbine do czyszczenia. Po tym jak go 'przewietrzyłem' szedł lepiej.
szaman83 Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 za drugim podejściem udało się dotrzeć na miejsce tylko do teraz niewiem jak Proton był przedemną ale widać pomogla siła wyższa szacuneczek Pozdro 4 All
proton2 Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 za drugim podejściem udało się dotrzeć na miejsce tylko do teraz niewiem jak Proton był przedemną ale widać pomogla siła wyższa szacuneczek Pozdro 4 All Czary Panie, czary A tak poważnie, to skręciłeś tak szybko, że nie zaryzykowałem swojego manewru. Nie miałem pewnosci czy nic nie jedzie. Pojechałem po prostu dalej i na zjeździe na Chorzów przejechałem na przeciwna stronę A4. Potem już poszło sprawnie
szaman83 Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Proton następnym razem Ty prowadzisz może bedzie szybciej
miron78 Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 nnnnnnnnoooooooo koledzy kolejny raz wielki szacun i podziękowania za przybycie - eeeeeeecccchhhhhh jakby tak wszyscy byli tak zgrani jak Wasza BB ekipa to byłyby zloty - świecicie przykładem na całej lini - zastanawiam się tylko gdzie się wszyscy podziali - wracam ze sklepu a w miejscu zlotu stoi tylko jedna fura - moja sierota a po reszcie ani śladu
wojtekce Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 nnnnnnnnoooooooo koledzy kolejny raz wielki szacun i podziękowania za przybycie - eeeeeeecccchhhhhh jakby tak wszyscy byli tak zgrani jak Wasza BB ekipa to byłyby zloty - świecicie przykładem na całej lini - zastanawiam się tylko gdzie się wszyscy podziali - wracam ze sklepu a w miejscu zlotu stoi tylko jedna fura - moja sierota a po reszcie ani śladu no tak z każdego miejsca parkingowego zostały tylko dwa czarne paski po ekipie B-B
szaman83 Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 ktoś wczoraj wspominal by zaprosić chłopaków z a4club.eu do BB myśle że to dobry pomysł a co wy na to Panowie jakie jest wasze zdanie na ten temat Pozdrawiam
igor0111 Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Wielkie dzieki za wspólny wypadzik.Kolejny raz udowodniliśmy że mogą na nas liczyć P.S. może jakość jest nie najlepsza ale to tylko fotki z kompakcika Pozdrowienia dla ekipy z: -A3 -A6 -A4 Katowice -A4 Gliwice -A4 B-B!!!!
wojtekce Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 nie wiem jak u was ale u mnie strasznie długo sie te zdjęcia otwierają
DAWIDBORI Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 bo w chybiu macie taki wolny transfer :polew:
wojtekce Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 bo w chybiu macie taki wolny transfer :polew: dobra dobra pogadamy na ten temat na spocie w środe hehehe
martin a4 Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 pogadamy bo w chybiu macie taki wolny transfer :polew: dobra dobra pogadamy na ten temat na spocie w środe hehehe se k**wa
DAWIDBORI Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 hehe musi to byc jednak prawda ze was to tak zabolało hehe u mnie tez normalnie:P
Rekomendowane odpowiedzi