siemian Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ale masz przekłamanie na liczniku... :shocked: :shocked: :polew: :polew: :polew:
mk4 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 siemian http://www.joemonster.org/filmy/9001/Fiat_126p_1.2_Turbo_120_KM to Ci taniej wyjdzie w eksploatacji a ładnie popie.....
boniu Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 sieman nie ma przeklamania sprawdzalem na klimatronicu i tak np licznik pokazuje 100 a klimatronic 97 To ze Twoj pazdzioch ma przeklamania to nie moja wina
siemian Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 To to 240 licznikowe to miałeś chyba na podnośniku :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 21:13_________________________________________________a klimatronik myślisz że jest dokladny?? Przekłamanie nie bierze się ze wskazówki... Dokładną prędkość możesz odczytać tylko z GPSu
boniu Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 sieman to moze pojedziemy razem 240 i zobaczymy ktory pokaze ile.Jezeli moj pokaze 240 a Twoi wiecej to co wtedy??? powiesz ze jechales szybciej ??
slodki79 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 sieman to moze pojedziemy razem 240 i zobaczymy ktory pokaze ile.Jezeli moj pokaze 240 a Twoi wiecej to co wtedy??? powiesz ze jechales szybciej ?? Panowie z całym szacunkiem,ale nie ścigać się Nie ma warunków pogodowych i drogowych na takie akcje.Szkoda życia i samochodów
siemian Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 nio wiadomo u Bonia to by wyskoczył bokiem... Mój nie jedzie więcej niż 240 licznikowe więc licznik by więcej nie pokazał... A wg. GPSu przy 240 mam 232.
boniu Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ja wg gpsa mialem 236 no moja wiecej niz 240 nie leci chociaz jest wyskalowana na 260...ostatnio jak lecialem do nowego brzeska to sie spieszylem i przez chwile wytestowalem ile poleci...Siemian uwiez mi ze nic mi bokiem nie wyskoczy
DAWIDBORI Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 http://demotywatory.pl/demotivator/page/246
siemian Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ja wg gpsa mialem 236 no moja wiecej niz 240 nie leci chociaz jest wyskalowana na 260...ostatnio jak lecialem do nowego brzeska to sie spieszylem i przez chwile wytestowalem ile poleci...Siemian uwiez mi ze nic mi bokiem nie wyskoczy No to w takim razie przyznaje szybkie masz to autko- przynajmniej jezeli chodzi o V-max. Czyli jesteś o jakieś 4km/h szybszy... Piter widziałem jak ostatnio ze swoją byłeś w bankomacie... http://www.sadistic.pl/bezpieczenstwo-podczas-wyplaty-czyli-vt25108.htm :polew: :polew:
Wihajster Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ja wg gpsa mialem 236 no moja wiecej niz 240 nie leci chociaz jest wyskalowana na 260...ostatnio jak lecialem do nowego brzeska to sie spieszylem i przez chwile wytestowalem ile poleci...Siemian uwiez mi ze nic mi bokiem nie wyskoczy No to w takim razie przyznaje szybkie masz to autko- przynajmniej jezeli chodzi o V-max. Czyli jesteś o jakieś 4km/h szybszy... Piter widziałem jak ostatnio ze swoją byłeś w bankomacie... http://www.sadistic.pl/bezpieczenstwo-podczas-wyplaty-czyli-vt25108.htm :polew: :polew: ciekawe ile wypłacał
siemian Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 no jak takie środki bezpieczeństwa to napewno z... 50zł :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 22:31_________________________________________________ale wiesz 70zl jeszcze na koncie zostało to pinu trzeba strzec jak dziewidztwa siostry.. :polew:
Maniek Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Siema Panowie, ja znowu w BB Szkoda ze dopiero dzisiaj przyjechalem bo bym wpadl na spota/grilla, slyszalem Siemian ze znowu stawiales :gwizdanie:
boniu Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 sieman mam silniczek zdrowy i turbine nowa...Zobaczymy czy sie cos polepszy jak zaloze dolot z kwasowki,i testpipe,z czasem bedzie wiekszy IC
Wihajster Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Siema Panowie, ja znowu w BB Szkoda ze dopiero dzisiaj przyjechalem bo bym wpadl na spota/grilla, slyszalem Siemian ze znowu stawiales :gwizdanie: taa...uchlaliśmy sie na maxa
siemian Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 cienko z kasa to nie stawialem... A Ty nie za często w BB jestes? :> :> Ja jutro lece do Wrocławia. Szkoda że tam w niedziele maja dopiero spot... Rozumiem że jakiś czas na to żeby wytrzeźwieć trzeba mieć ale ja na niedziele wieczór musze być w Krk na spocie...[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 22:37_________________________________________________ Siema Panowie, ja znowu w BB Szkoda ze dopiero dzisiaj przyjechalem bo bym wpadl na spota/grilla, slyszalem Siemian ze znowu stawiales :gwizdanie: taa...uchlaliśmy sie na maxa HA qr** HA qr** HA...[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 22:38_________________________________________________no chodzmy gdzies na wódke albo na piwo ale nie że każdy autem jest to wtedy pomyśle... Przecież nie będe wam szaszłyków kupował...
Baddy Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ja wg gpsa mialem 236 no moja wiecej niz 240 nie leci chociaz jest wyskalowana na 260...ostatnio jak lecialem do nowego brzeska to sie spieszylem i przez chwile wytestowalem ile poleci...Siemian uwiez mi ze nic mi bokiem nie wyskoczy No to w takim razie przyznaje szybkie masz to autko- przynajmniej jezeli chodzi o V-max. Czyli jesteś o jakieś 4km/h szybszy... Piter widziałem jak ostatnio ze swoją byłeś w bankomacie... http://www.sadistic.pl/bezpieczenstwo-podczas-wyplaty-czyli-vt25108.htm :polew: :polew: ciekawe ile wypłacał Moze to nie byl bankomat tylko szybka operacja plastyczna twarzy.....
Maniek Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 no widzisz tak wyszlo ze tak czesto odwiedzam Wasze rejony jutro lece do Wawy, ale na spota sie nie zalapie bo maja we wtorki :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi