wojtekce Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 jestem za spotem ale nie obiecuje na 100% że będę
siemian Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 tez jestem za spotem :> :> :> j**anym komfidentom mówimy NIEEEE
MINIO Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Ja też jestem za spotem.Dla GRYFIEGO zrobimy wspólną laurkę a on stawia golonko szaszłykipiwo no i co tam sobie kto zamowi :> Jak Siemian na ostatnim spocie ;(
Baddy Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Ja też jestem za spotem.Dla GRYFIEGO zrobimy wspólną laurkę a on stawia golonko szaszłykipiwo no i co tam sobie kto zamowi :> Jak Siemian na ostatnim spocie ;( :polew:
MINIO Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Siemian jaką prędkość miałeś średnią do tego Wrocławia bo mi wychodzi że 160 ale gdzie od shela do autostrady.Spalanie tyle literków to musiało być 200 non top.
bakuś Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 h*j wam w dupyyy... niedoczekanie twoje......... ciepły bracie :evil:
GRYFI Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 mogę postawić jedno piwo na wszyskich....ma się ten gest
Baddy Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 h*j wam w dupyyy... niedoczekanie twoje......... ciepły bracie :evil: Coś cieplutki sie wydaje coś nie? :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 00:23_________________________________________________ :polew:
siemian Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 o wy.... czlowiek popil i juz pier**licie... :> :> :> :polew: pozdrowki z wroclawia
Baddy Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 o wy.... czlowiek popil i juz pier**licie... :> :> :> :polew: pozdrowki z wroclawia Tylko sobie zartujemy pozdro
piter220v Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 jestem za spotem .. zadne to swieto nie jest w ta srode .. a siemian zawsze zdradzal lekkie ciagatki do odbytow ladne usmieszki, jazzy gadka, zalatwie ci to ..zalatwie tamto ... no no siemianku niemiecki minister spraw zagranicznych tez sie ujawnil w tej kwesti i sie tego nie wstydzi
siemian Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 jestem za spotem .. zadne to swieto nie jest w ta srode .. a siemian zawsze zdradzal lekkie ciagatki do odbytow ladne usmieszki, jazzy gadka, zalatwie ci to ..zalatwie tamto ... no no siemianku niemiecki minister spraw zagranicznych tez sie ujawnil w tej kwesti i sie tego nie wstydzi :polew: :polew: A tak w ogóle to :hi: ale mnie łeb napierdala....
mk4 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 jestem za spotem .. zadne to swieto nie jest w ta srode .. a siemian zawsze zdradzal lekkie ciagatki do odbytow ladne usmieszki, jazzy gadka, zalatwie ci to ..zalatwie tamto ... no no siemianku niemiecki minister spraw zagranicznych tez sie ujawnil w tej kwesti i sie tego nie wstydzi :polew: :polew: A tak w ogóle to :hi: ale mnie łeb nap***a.... :hi: bo ty pijaki i małolat jest ... i tak to się później kończy a spocik na galonku ? będzie będę miał w końcu okazje skosztować
Wihajster Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 dorwałem zdjęcie Siemiana z Chorwacji
siemian Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 a ja widziałem jak wracałaes wczoraj z pracy do domu :polew:
Wihajster Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 a ja widziałem jak wracałaes wczoraj z pracy do domu :polew:
wojtekce Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 ja pier...... dobre te foty :polew:
slodki79 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 dorwałem zdjęcie Siemiana z Chorwacji siemian z zaslepionym wackiem :polew: Zamiast EGR'a to sobie wacka zaślepił :polew: PS-mnie nie będzie w środę,bo robię sobie święto i wypadzik na 5 dni
Rekomendowane odpowiedzi