mk4 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 elo elo kurka jak tu leci produkcja stron ... tylko człowieka przez jakiś czas nie ma
wojtekce Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 wojtek .. jednak moge przyjechac dzisiaj kolo 16 jakby co .. daj znac to podjade i powiedz ile mam $$ ze soba wziasc wpadnij
piter220v Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 wojtek .. jednak moge przyjechac dzisiaj kolo 16 jakby co .. daj znac to podjade i powiedz ile mam $$ ze soba wziasc wpadnij spoko bede
DAWIDBORI Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 widze kazdy dostac musi jakis mandacik
bakuś Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 UFFF, u mnie okazało się, że tylko termostat się zaciął. Już kupiłem, jeszcze tylko jutro wymienię i po sprawie. Jakby to kogoś interesowało... hahhahahahha :polew: :polew:
wojtekce Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 UFFF, u mnie okazało się, że tylko termostat się zaciął. Już kupiłem, jeszcze tylko jutro wymienię i po sprawie. Jakby to kogoś interesowało... hahhahahahha :polew: :polew: tak podejrzewałem
piter220v Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 UFFF, u mnie okazało się, że tylko termostat się zaciął. Już kupiłem, jeszcze tylko jutro wymienię i po sprawie. Jakby to kogoś interesowało... hahhahahahha :polew: :polew: no kurde baaaardzo bardzo ciekawy przypadek :mysli: trzeba bedzie to bardzo dokladnie obgadac :polew:
Baddy Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 UFFF, u mnie okazało się, że tylko termostat się zaciął. Już kupiłem, jeszcze tylko jutro wymienię i po sprawie. Jakby to kogoś interesowało... hahhahahahha :polew: :polew: no kurde baaaardzo bardzo ciekawy przypadek :mysli: trzeba bedzie to bardzo dokladnie obgadac :polew: Może nowy wątek :polew:
bakuś Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 nabijaja sie ze mnie, a ja wczoraj od zmyslow odchodzilem co dolega mojej niuni ... :tongue4: :>
godzic Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 a jak doszedłeś do tego że to termostat ???
bakuś Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 pumpa wody pumpowała, ale górny wąż był gorący, a dolny zimny. kolega mi pomógł w diagnozie ;-)
Baddy Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Wyciagnalem boczki i dywanik z bagażnika oraz tylnią kanapę wraz z oparciem i powiem Wam, że dźwięk jaki się pojawił teraz w samochodzie po wciśnięciu pedału gazu :evil: :kox: :naughty: :decayed:
boniu Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 BRY baq jak by Ci sie czasem chcialo uzyc opcji to bys wiedzial duzo wiecej i o wiele szybciej.
bakuś Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 BRY baq jak by Ci sie czasem chcialo uzyc opcji to bys wiedzial duzo wiecej i o wiele szybciej.
Baddy Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 BRY baq jak by Ci sie czasem chcialo uzyc opcji to bys wiedzial duzo wiecej i o wiele szybciej. Strzel Sobie
bakuś Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 hahhahahahaha :polew: :polew: :polew: no kurde, ale sie mnie uczepili
Rekomendowane odpowiedzi