Cuber Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Ja oddałem głos na ostatnia propozycje ale widze ze zielony Wihajsterek znowu zmodyfikował ankiete
Wihajster Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Ja oddałem głos na ostatnia propozycje ale widze ze zielony Wihajsterek znowu zmodyfikował ankiete co mi tu będziesz grzebał na moim podwórku wynocha stąd
piter220v Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Wpadłeś nas wyruchać, czy jak ? e tam .. was ? hyhyhy jezdzic autem mi sie chce ;P
kamilvolt Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=70425 <--- Zacny i wyczesany
H4mm3R Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 ja dzisiaj przegoniłem 2 razy autko po dwupasie i coś czasem jest z nim nie tak tylko nie wiem co. Moje odczucia znalazły potwierdzenie w osiągach. Mam czasem wrażenie, jakby autko przy wyzszych predkościach było słabsze a czasem mocniejsze. 2 razy jechałem w takich samych warunkach na mniej więcej tak samo nagrzanym silniku i raz rozpedziłem się bez problemu do 230 i utrzymywałem tą prędkość przez dłuższą chwile a raz do 210 i autko nie chciało pojechać ani km szybciej... Nie wiem co to może być...[br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 23:42_________________________________________________uprzedzając wasze odpowiedzi... nie, ani razu nie jechałem na ręcznym Wczoraj nieźle wiało i chyba raz jechałeś z wiatrem a później pod wiatr :gwizdanie:
piter220v Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 k**wa nie moge tych j**anych manetek znalezc ... ;(
bakuś Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Boniu, bo pytałeś, ja chyba też pojadę do Częstochowy. Może by tak hamowanko?
siemian Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Pani do dzieci w klasie: - No to teraz wyjmiemy karteczki i piszemy klasówkę. Na to Jasiu: - Ja ci dam stara kurwo klasówkę, jak ci przypierdolę to zobaczysz! Pani z płaczem poleciała do dyrektora. - Panie dyrektorze. Chciałam zrobić klasówkę a Jasiek powiedział że mnie pobije. - Taki mały, rudy? - No, tak. - Ooo! Ten to potrafi przyjebać...
slodki79 Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Pani do dzieci w klasie: - No to teraz wyjmiemy karteczki i piszemy klasówkę. Na to Jasiu: - Ja ci dam stara kurwo klasówkę, jak ci przypierdolę to zobaczysz! Pani z płaczem poleciała do dyrektora. - Panie dyrektorze. Chciałam zrobić klasówkę a Jasiek powiedział że mnie pobije. - Taki mały, rudy? - No, tak. - Ooo! Ten to potrafi przyjebać... :laghing2:
godzic Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Pany rezał kotś z was tempomat ?, ciężka sprawa czy lajt ?
MARiOLiNi Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Pany rezał kotś z was tempomat ?, ciężka sprawa czy lajt ? :>
DAWIDBORI Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Pany rezał kotś z was tempomat ?, ciężka sprawa czy lajt ? :> tos mu pomogl:P:P
godzic Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Pany rezał kotś z was tempomat ?, ciężka sprawa czy lajt ? :> aha no dobra to wszytko wiem, heheheheh
proton2 Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Pany rezał kotś z was tempomat ?, ciężka sprawa czy lajt ? No lajtowo nie jest niestety - http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t30224.0.html
Rekomendowane odpowiedzi