wojtekce Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 hej a co niunia Ci sie popsuła :gwizdanie: Na szczęście nie Wymieniam wycieraczki na te nowego typu. Okazało się też w sobotę, że mam zły zaworek sterujący pracą EGR-a no i trzeba wymienić. Aż szkoda gadać ile to cudo kosztuje ;( to na pewno a nie szukałeś z używki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 E, nie. W tym wypadku raczej wolę oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Koledzy a niewiecie czy będzie XANDMAR,co wogole z NIM jest???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Koledzy a niewiecie czy będzie XANDMAR,co wogole z NIM jest???????? Ktoś pytał o to na ostatnim spocie, mówiłem co i jak Swoją drogą mógłby się chociaż odezwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 ja nie wiem ale chyba nie bede mial auta gotowego jeszcze::/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor0111 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Hej panowie moja oferta jest nadal aktualna a jak ktoś mi sie wyłamie to Dawid ja polece przez Skoczów wiec możesz lecieć z nami ( ja i kierowiec) Bede moją starą furmaną :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 hehe oki jeszcze sie zastanowie bo mam troche jezdzone i musze jeszcze odebrac bo dalem intercooler do polutowania i nie iwem jak to bedzie jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 no panowie ja sie postaram wpaść .Dawid co masz nieszczelny IC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Wojtek ... macie tam gdzieś ściągacz do wycieraczek ? Nie wiem czy mi te pióra zejdą, a chciałbym wymienic w miarę bezproblemowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 nie żartuj w nie zejdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 No czytałem właśnie, że często jest z tym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 no intercooler załatwiony ale i tak dzis jeszcze nie wyjade jeszcze łozyska i poduszki:( ale rozrzad zalatwiony:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor0111 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 wiec jak Dawid?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 ja bede ale niechlapne :angry:niemam kierowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Igor jeszcze raz GRATULACJE dzięki ekipe za spotkanie fajnie było i pogoda nawet dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 i jak bylo ile poszlo flaszek kurde szkoda ze nie moglem :/ zdajce relacje kto byl i co sie dzialo:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 i co pijaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 do picia tylko dwóch reszte nie dało rady brak kierowców ogólnie pełen luzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Całkiem przyjemnie było. Szkoda, że nie mogłem się napic, ale niestety nie było nikogo, kto by mnie podrzucił. Jak wojtek i igor pojechali to jeszcze sobie te wycieraczki wymieniłem. Jedna zeszła lekko, z drugą się musiałem trochę pomocowac. Zbierają niesamowicie Igor czeka cię ciężka przeprawa teraz, nie daj się, trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 szczerze to myślałem że w ASO te ramiona i pióra bedą droższe :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi