Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tradycja musi być zachowana :decayed:[br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 09:38_________________________________________________bo tylko chamy się nie witają :kox:

• Odpowiedzi 39.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

4562

• siemian

3414

• Wihajster

2912

• H4mm3R

2689

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wihajster zmiana ankiety

knajpa chybie

knajpa lotnisko

inna knajpa :wink4:

Opublikowano

joł jołłł :hi:

Wojtek, to kiedy mogę do Ciebie wpaść? :chytry: Ale z zawieszeniem, bo nie potrafię już wytrzymać z tym stukaniem. :wallbash:

Opublikowano

Wihajster zmiana ankiety

knajpa chybie

knajpa lotnisko

inna knajpa :wink4:

zrobione glosowac
Opublikowano

joł jołłł :hi:

Wojtek, to kiedy mogę do Ciebie wpaść? :chytry: Ale z zawieszeniem, bo nie potrafię już wytrzymać z tym stukaniem. :wallbash:

kiedy chcesz?

Opublikowano

Jutro? :)

Opublikowano

:hi:

No najlepiej miejscowi niech wybiorą fajną knajpe z odpowiednim parkingiem,bo ja to za krótko tu mieszkam i nie wiem nawet w którą mańke szukać :decayed:

Opublikowano

Jutro? :)

jutro wieczór odstaw

Opublikowano

oki doki. po spocie? :)

Opublikowano

:hi: wszystkich

Pozdrowienia dla Siemiana i Piotrka ( Wihajstra ) - ładnie Wam to wychodzi :good:

Opublikowano

spadówa do swojego kurwidołka Miron!! :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew:[br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 10:14_________________________________________________moge to wykasować - kwotę znasz - Piotrek juz przelał :gwizdanie:

Opublikowano

:polew:[br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 10:14_________________________________________________moge to wykasować - kwotę znasz - Piotrek juz przelał :gwizdanie:

:polew:[br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 10:17_________________________________________________ma ktoś kanister panowe bo mi paliwa brakło...
Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:polew:[br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 10:17_________________________________________________ma ktoś kanister panowe bo mi paliwa brakło...

a mówiłem gaś auto na noc :gwizdanie:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

No tak jak stacje są w odległości większej niż 20km to się pojawia problem... i albo trzeba miećkanister albo nie zapuszczać się tak daleko :polew::decayed:[br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 10:22_________________________________________________Miron wreszcie sobie możesz ekologicznie auto odchudzić...

http://wiadomosci.onet.pl/2083408,441,przelomowe_odkrycie_w_sprawie_plastiku,item.html

Czekałeś na taką informacje od lat :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

jak już coś to jestem za lotniskiem bo mam tam 500 m dojazdu no może 1 km to mi starczy 20 litrów paliwa

Opublikowano

jak już coś to jestem za lotniskiem bo mam tam 500 m dojazdu no może 1 km to mi starczy 20 litrów paliwa

ale pamietaj spokojnie z pedałem gazu zeby nie brakło :naughty: