proton2 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Sławek jaki błąd robiłeś, przyznaj się W sumie pierdoła, ale trochę mi przez to zeszło. Mianowicie miałem rns-a przekodowanego na bluetooth, po tym jak testowałem zestaw wcześniej, a po dorobieniu kabelków chciałem sprawdzić samego sds-a już bez modułu bluetooth. Nie wiedziałem jednak, że jak rns zostaje zakodowany na telefon, to nie podaje napięcia na mikrofon i nie miał prawa działać, mimo, że wszystkie podłączenia były prawidłowe. Jak przekodowałem od razu ruszyło . Wygląda na to, że mikrofon zasila moduł bluetooth.
Wihajster Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Strzała ale jestem przeżarty czas iść pobiegać
damian25 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Piotr to ja wybiegne na przeciw tobie i spotkamy się w połowie...??? Pany zerknijcie na to czy warte coś: http://otomoto.pl/seat-ibiza-diesel-tdi-110-km-C10975042.html
DAWIDBORI Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ja mialem ibize i sprzedalem ja po tyg tyle ze ten nowszy model i 1.4b
Wihajster Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ja mialem ibize i sprzedalem ja po tyg tyle ze ten nowszy model i 1.4b a dlaczego sprzedałes??
proton2 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Przez sam ten tuning bym tego auta nie wziął
damian25 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Przez sam ten tuning bym tego auta nie wziął Dlaczego, że zajechane może i tak może i nie? Autko jest z niemiec, sprawne trza by było podjechać i sprawdzić jak to chodzi. P.S. Jakbym was nie znał to też bym myślał, że te nasze padaczki po wszelakich rezaniach mogą być różne :gwizdanie: Zawsze auta grzebane nie ori budzą podejrzenia dlatego trzeba być czujnym
Wihajster Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 bo to nie było auto dla mnie:D za małe
proton2 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Przez sam ten tuning bym tego auta nie wziął Dlaczego, że zajechane może i tak może i nie? Autko jest z niemiec, sprawne trza by było podjechać i sprawdzić jak to chodzi. P.S. Jakbym was nie znał to też bym myślał, że te nasze padaczki po wszelakich rezaniach mogą być różne :gwizdanie: Zawsze auta grzebane nie ori budzą podejrzenia dlatego trzeba być czujnym Nie że zajechane, po prostu taki wygląd mnie odstrasza. Nie znaczy to, że auto jest w złym stanie.
wojtekce Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 pany może zorganizujemy wyjazd w środę do jastrzebia będą katowiczanie i gliwiczanie
H4mm3R Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 pany może zorganizujemy wyjazd w środę do jastrzebia będą katowiczanie i gliwiczanie No pany, ja jestem za :>
godzic Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 :hi: wyjazd by był wporzo a to auto to chyba dużą cenę ma
mk4 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam Panowie i Panie jak tam po Świętach wypoczęci przejedzenie btw H4mm3R piękne masz te ledy kiedy mi wyrezasz
H4mm3R Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 btw H4mm3R piękne masz te ledy kiedy mi wyrezasz Może do Wielkanocy będą
mk4 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 btw H4mm3R piękne masz te ledy kiedy mi wyrezasz Może do Wielkanocy będą to już rezasz dla mnie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi