mk4 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Raczej przygotowania do sylwestra :polew: mówisz, że już się tuningują
Baddy Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 dwudniowy podklad... [br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 20:33_________________________________________________ladują akumulatory, powymieniali oleje, miski na bardziej wytrzymale na uderzenia, zalali V-powera i....oczekuja......
proton2 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 to jak jutro z tym wyjazdem kto jedzie i gdzie sie spotykamy ? Właśnie, nikt nie pisze czy jedzie itp. Tam na wylocie ze Strumienia na tą drogę do Mikołowa jest chyba stacja. Może tam byśmy się spotkali ? Potem w Pawłowicach w lewo i prosto do Jastrzębia Przy okazji. Mk4 udało Ci się nagrać tą płytkę, bo siemian coś się nie odzywa ?
mk4 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 to jak jutro z tym wyjazdem kto jedzie i gdzie sie spotykamy ? Właśnie, nikt nie pisze czy jedzie itp. Tam na wylocie ze Strumienia na tą drogę do Mikołowa jest chyba stacja. Może tam byśmy się spotkali ? Potem w Pawłowicach w lewo i prosto do Jastrzębia Przy okazji. Mk4 udało Ci się nagrać tą płytkę, bo siemian coś się nie odzywa ? dziś ja ciachnę i sprawdzę z rana
Wihajster Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ja na bank nie jade w piz*u roboty mam zawsze na koniec roku
Baddy Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 A ja chyba pojądę, myślę, że się spokojnie wyrobię [br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 21:51_________________________________________________ to jak jutro z tym wyjazdem kto jedzie i gdzie sie spotykamy ? Właśnie, nikt nie pisze czy jedzie itp. Tam na wylocie ze Strumienia na tą drogę do Mikołowa jest chyba stacja. Może tam byśmy się spotkali ? Potem w Pawłowicach w lewo i prosto do Jastrzębia Chyba kojażę to miejsce, najwyżej będę się darł na CB Ale o której w tym miejscu?
proton2 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Chyba kojażę to miejsce, najwyżej będę się darł na CB Ale o której w tym miejscu? 18.00 - 18.10 za pol godzinki spokojnie zajedziemy na miejsce. Ja od razu zaznaczam, że mogę się odrobinę spóźnić. Najwyżej chwilę na mnie zaczekacie
godzic Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 bady pojedziemy razem ? bo ja nie wiem o ktora stacje chodzi ?
proton2 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 bady pojedziemy razem ? bo ja nie wiem o ktora stacje chodzi ? Możemy się umówić np. pod Auchan-em. Ja muszę z pracy wrócić do BB kogoś odwieźć i dopiero pojadę do Jastrzębia
godzic Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 dobra proton jestem za tym czyli pod achan
kamilvolt Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 zaś to białe gów** spadło ... mówią że w niebie tak ładnie a same dziadostwo spada
wojtekce Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 możemy się spotkać na stacji koło samolotu w Strumieniu o 18.10 oczywiście jak sie wyrobicie
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 witam w dzień zlotu - widzę, że jednak troche osób od Was jedzie - to nie rozumiem czemu wszyscy o Was piszą, że nic tylko w domu byście siedzieli
siemian Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ja nie przyjade :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 08:55_________________________________________________już widze jak Miron latasz z zestawem kluczy i odkręcasz mi z auta po kolei to co lepsze
Rekomendowane odpowiedzi