miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ja nie przyjade :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 08:55_________________________________________________już widze jak Miron latasz z zestawem kluczy i odkręcasz mi z auta po kolei to co lepsze to co lepsze powiadasz .........dywaniki............ ale po co te klucze aż tak u Was kradną ?
siemian Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 oj Mironku mógłbym tu wymieniać w nieskończoność co mam lepsze... ...auto zresztą też
Pretor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jak pojedziecie już z Pawłowic do Jastrzębia to uważajcie na pały. Jeżdżę tą trasą codziennie i prawie codziennie stoją w dwóch miejscach. Pierwsze to jak miniecie osiedle w Pawłowicach, przejedziecie obok lasu który jest z prawej strony, miniecie z prawej strony komis i podjeżdżacie pod górkę (po lewej artykuły BHP i komis) i zaczyna się droga dwujezdniowa, to zaraz po zjechaniu z górki po lewej bardzo często stoją. Drugie miejsce to kawałek dalej. Jedziecie tą drogą dwujezdniową, po lewej macie duży szrot samochodowy przed którym jest kolejny komis, wjeżdżacie pod górkę i na dole po lewej stronie obok kolejnego komisu (po drodze do Jastrzębia jest ich chyba z 10) też prawie codziennie stoją więc uważajcie .
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jaka drogą jedziecie - jest szansa się gdzie spotkać po trasie
Wihajster Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 witam witam Troszke ostatnio mniej pisze ale mam mnóstwo pracy a więc bawcie sie dobrze na dzisiejszym wspólnym spociku a ja pędzę dalej pracować
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 oj Mironku mógłbym tu wymieniać w nieskończoność co mam lepsze... ...auto zresztą też daj znać jak będziesz sprzedawał - żonka donicy na działke szuka Ps. Fajnie że jedziesz na zimowy - Twój pierwszy zlot ogólnopolski
Baddy Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 :hi: możemy się spotkać na stacji koło samolotu w Strumieniu o 18.10 oczywiście jak sie wyrobicie To jest chyba najlepsza opcja :> Ja bede na 90% jeszcze dam znac okolo 16
siemian Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 nie jade jednak... ;( ;( ;( Byłem pewien że rezerwacje apartamentu we włoszech mam tydzień później, a tu niestety tak jak w zeszłym roku nachodzą na siebie te 2 wyjazdy ;(
proton2 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jaka drogą jedziecie - jest szansa się gdzie spotkać po trasie Od skoczowa na pawłowice, a z pawłowic już żółtą do jastrzębia.
H4mm3R Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jaka drogą jedziecie - jest szansa się gdzie spotkać po trasie w Pawłowicach się możecie spotkać :>
Pretor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jaka drogą jedziecie - jest szansa się gdzie spotkać po trasie w Pawłowicach się możecie spotkać :> Dokładnie. Zaraz jak zjedziecie z ekspresowej do Pawłowic, jedziecie w dół i na wprost jest parking.
wojtekce Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jaka drogą jedziecie - jest szansa się gdzie spotkać po trasie Od skoczowa na pawłowice, a z pawłowic już żółtą do jastrzębia. dokładnie
siemian Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jaka drogą jedziecie - jest szansa się gdzie spotkać po trasie Spotkać się zawsze można... Jabym jechał to przed samym dojazdem trzeba by umyć furke to byś się przydał [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 09:39_________________________________________________Patrzcie zdobyłem zdjęcie Pitera z tego jego wyjazdu na deske:
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 nie jade jednak... ;( ;( ;( Byłem pewien że rezerwacje apartamentu we włoszech mam tydzień później, a tu niestety tak jak w zeszłym roku nachodzą na siebie te 2 wyjazdy ;( :banan1: :banan: :oklaski:
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jaka drogą jedziecie - jest szansa się gdzie spotkać po trasie w Pawłowicach się możecie spotkać :> Dokładnie. Zaraz jak zjedziecie z ekspresowej do Pawłowic, jedziecie w dół i na wprost jest parking. może być - pasuje Wam BB ? o której mielibyśmy się tam spotkać ? Dajcie nr tel. do jednego z Was
moicz Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ja mogę być przy samolocie w Strumieniu tak o 18:10 jeśli ktoś tam będzie
proton2 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 może być - pasuje Wam BB ? o której mielibyśmy się tam spotkać ? Dajcie nr tel. do jednego z Was Oj miron, nie masz mojego numeru ?? Dzwoniłem do Ciebie przed zlotem letnim i sobie nie zapisałeś
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 może być - pasuje Wam BB ? o której mielibyśmy się tam spotkać ? Dajcie nr tel. do jednego z Was Oj miron, nie masz mojego numeru ?? Dzwoniłem do Ciebie przed zlotem letnim i sobie nie zapisałeś no jakoś nie mam przedyskutujcie i podajcie godzine z potwierdzeniem miejsca spotkania [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 09:48_________________________________________________ może być - pasuje Wam BB ? o której mielibyśmy się tam spotkać ? Dajcie nr tel. do jednego z Was Oj miron, nie masz mojego numeru ?? Dzwoniłem do Ciebie przed zlotem letnim i sobie nie zapisałeś którym letnim
Rekomendowane odpowiedzi