Baddy Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 A co Ty tak Boniu z tymi zdjęciami wyskoczyłeś?
boniu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wystarczy?? wiecej fotek masz w moim podpisie tam jest link
Baddy Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Właśnie brakuje mi zdjęcia centralnie z boku nie pod jakimś kątem i tam też nie ma takiego [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 22:11_________________________________________________Np takiego:
boniu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 aha spoko na wiosne zrobie ladna niunia rsfour
godzic Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Łoooo Pany się działo ... była taka męska przeprawa... prawie zakończona rzeką, podczas której jak przystało Mateusz z Mateuszem się cmokli hehehe gdzie wymieliło mnie na zakręcie zresztą nie tylko mnie bo Gryfi na chwilkę z auta pług zrobił hehe ale za***iście było ... jak dla manie to na razie nawet nie mam ochoty na ręczny patrzeć a tak dla uśmiechu dzisiejszej akcji to : http://www.youtube.com/watch?v=6CLg8No_bH4&feature=player_embedded#
siemian Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 no bo wy wszyscy d*py jesteście i az szkoda was słuchać.... kupia 30 letnie graty i kozaczą...
godzic Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 graty które są w lepszym stanie niż twój paro latek
GRYFI Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 godzic teraz ty jesteś hardcorem... zwłaszcza po tym obrocie na salmopolu o 360 stopni [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 00:20_________________________________________________...o pocałunku z mariolinim już nie wspomnę. panowie jednym słowem był czad...Piter żałuj że cię nie było. Trzeba to częściej powtarzać
proton2 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 No Panowie, wypadzik świetny. Tylko mam auto całe z soli
godzic Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 godzic teraz ty jesteś hardcorem... zwłaszcza po tym obrocie na salmopolu o 360 stopni [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 00:20_________________________________________________...o pocałunku z mariolinim już nie wspomnę. panowie jednym słowem był czad...Piter żałuj że cię nie było. Trzeba to częściej powtarzać :polew: :polew: k**wa przez chwile nie miałem tak śmiesznie były dzisiaj takie momenty co było ciepło
bakuś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 no bo wy wszyscy d*py jesteście i az szkoda was słuchać.... kupia 30 letnie graty i kozaczą... stary, hamuj bajere, bo po tych twoich 'żartach' czasami aż mdli...
GRYFI Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 no bo wy wszyscy d*py jesteście i az szkoda was słuchać.... kupia 30 letnie graty i kozaczą... siemian wiadomo że lepiej tatę poprosić o auto niech kupi jakieś fajne.zobaczymy jak tak na prawdę będziesz musiał sam na siebie robić a nie u starego. :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 00:48_________________________________________________Dominik wysłąłeś mi to?
godzic Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 hehe nie wspomnioną o tym ze policjantom z długich przyjebałem hehe
godzic Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 mariolini możesz już usunąć pliki z serva
GRYFI Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 sławek: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 00:57_________________________________________________mariolini:
siemian Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 no bo wy wszyscy d*py jesteście i az szkoda was słuchać.... kupia 30 letnie graty i kozaczą... siemian wiadomo że lepiej tatę poprosić o auto niech kupi jakieś fajne.zobaczymy jak tak na prawdę będziesz musiał sam na siebie robić a nie u starego. :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 00:48_________________________________________________Dominik wysłąłeś mi to? idz lepiej strzel minete Korczykowi.. nie chciało się uczyć to trzeba zapierdlalać....
Rekomendowane odpowiedzi