Wihajster Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 :hi: nie ma to jak obudzić się koło pitera heheheh pozdro z Janowic dupcia boli??
Andrzej88 Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Panowie zbieram wolne datki na remont mojej niuni ;( Każdy grosz się liczy ... proszę o wpłaty w gotówce na spotach :gwizdanie: Kapitalka?
slodki79 Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 nie ale mnie obślinił całego Napewno daliście sobie po ptaku tam zdrowo :polew: :hi: :hi:
slodki79 Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 piter nawet się nie odzywa Moczy się w soli
H4mm3R Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 :hi: Panowie, to jak z niedzielnym wypadem do Czechowic-Dz. ??
slodki79 Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 :hi: Panowie, to jak z niedzielnym wypadem do Czechowic-Dz. ?? Eeee tam ja nie bawie się w spoty z innymi klubami zwłaszcza "eu" PS-jeśli by chcieli to mogą też do nas przyjechać wiedzą gdzie i kiedy. Poza tym jakos mi do nich nie tęskno :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 :hi: Panowie, to jak z niedzielnym wypadem do Czechowic-Dz. ?? Eeee tam ja nie bawie się w spoty z innymi klubami zwłaszcza "eu" PS-jeśli by chcieli to mogą też do nas przyjechać wiedzą gdzie i kiedy. Poza tym jakos mi do nich nie tęskno :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ale to nie organizują "eu" tylko Audi 80... wiadomo, że "eu" to margines...
siemian Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 :hi: Panowie, to jak z niedzielnym wypadem do Czechowic-Dz. ?? Eeee tam ja nie bawie się w spoty z innymi klubami zwłaszcza "eu" PS-jeśli by chcieli to mogą też do nas przyjechać wiedzą gdzie i kiedy. Poza tym jakos mi do nich nie tęskno :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :good: Gryfi widziałem Cie jak sunąłeś pod sferą
H4mm3R Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Siemian czemu się nie chwalisz, że miałeś ostatnio kontrole drogową jak z picia wracałeś godzic, tapeta 1klasa widać że piter byle czym się nie zadowoli
slodki79 Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 ale to nie organizują "eu" tylko Audi 80... wiadomo, że "eu" to margines... No niby tak,ale z tego co czytałem to będzie kilku z "eu" także ja rezygnuje. PS-do '80-tek' nic nie mam
proton2 Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Panowie, to jak z niedzielnym wypadem do Czechowic-Dz. ?? Ja się nie wybieram.
moicz Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 pytałem paru znajomych w sprawie polerki... i dwóch jak usłyszało słowo polerka to podziękowali :> ale znalazł się trzeci który by się tego podjął cena około 250 zeta jak ktoś będzie zainteresowany to pisać dowiem się kiedy miałby czas i jak długo by to robił.
godzic Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 czolem ) pisze od godzica bo jestesmy juz na takim etapie znajomosci ze mi zaufal :polew: hyhy i k**wa caly dzien sie do mnie nie odzywa .. nie amietam co mu zrobilem w nocy dzisiaj mowil ze mu caly czas zimno w tylek hyhyhyhyh [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 16:48_________________________________________________dobra ide po piwka .. mam ich z 8 + zolodkowa + co tam jeszcze wysepie od innych pozdro
IKMA Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Cześć. Mam pytanko małe:). Szykuje mi się wymiana oleju i poprzedni właściciel zalał Mobil 1 10W40. Mam wlać to samo czy już full syntetyk?? Może coś takiego http://www.allegro.pl/item932028594_motul_8100_x_cess_5w40_5l_faktura_paragon.html czy macie jeszcze jakieś inne oleje godne polecenia?? Bo autko moje ma już ok 300 000 i nie wiem jaki olej teraz już mu wlać. Za pomoc przyjadę i odwdzięczę się na którymś spocie. pozdrawiam
DAWIDBORI Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 ekipa i cała reszta siemian ty lepiej nie dyskutuj:p a na polerke to moze zrobimy przetarg wiecie pare plakatow reklama w radio i tv zgłosi sie pare ekip i zrobimy selekcje z tych najlepszych a co do spotu z 80tkami ja odpadam[br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 16:57_________________________________________________jak dla mnie mobil wystarczy ale dla bardziej wymagajacych i chcacych przeplacac jest motul i wedlug mnie ma on zastosowanie w tycch autach co jezdza na najwyzszych obrotach a nie 90ps kazdy ma prawo do swojego zdania ale wedlug mnie szkoda przeplacac
slodki79 Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 czolem ) pisze od godzica bo jestesmy juz na takim etapie znajomosci ze mi zaufal :polew: hyhy i ku***a caly dzien sie do mnie nie odzywa .. nie amietam co mu zrobilem w nocy dzisiaj mowil ze mu caly czas zimno w tylek hyhyhyhyh [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 16:48_________________________________________________dobra ide po piwka .. mam ich z 8 + zolodkowa + co tam jeszcze wysepie od innych pozdro Właśnie pewnie Ci się juz tam 'nafucył',że się nie wykazałeś w nocy,tylko kołderkę mu zabierałeś :tongue4: Po piwka się teraz mówi??? wcześniej było po Chips'y a były Durex'y :polew: :polew: To cosik mało masz :polew: :polew: Pozdro tam Pitero-godzic 3majta sie tam za majtki :naughty: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi