FuThe Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 DAWIDBORI może Ci się teraz przyda polerka... ale wiesz... nie spuszczaj sie nad tym jak bys mial ferrari :polew:
slodki79 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 k**wa!!!!!!!! rozjebałem sobie z przodu zderzak tzn.rozprółem o krawężnik pod Tesco ;( Szczegóły później bo muszę ochłonąć.... :wallbash: :wallbash:
DAWIDBORI Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 nie polerki nie bedzie malowanie i za taka cene ze by ci szczenka opadła
Wihajster Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 ku***a!!!!!!!! rozjebałem sobie z przodu zderzak tzn.rozprółem o krawężnik pod Tesco ;( Szczegóły później bo muszę ochłonąć.... :wallbash: :wallbash: trzaba robic zakupy pod Auchan
slodki79 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 ku***a!!!!!!!! rozjebałem sobie z przodu zderzak tzn.rozprółem o krawężnik pod Tesco ;( Szczegóły później bo muszę ochłonąć.... :wallbash: :wallbash: trzaba robic zakupy pod Auchan Ja Wam ten bajer chyba przytępie PS-sorki Prezes Ale proszę już bez żadnych podtekstów bo będzie źle się działo .... :kwasny:
DAWIDBORI Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 słodki nie przejmuj sie ja mam troszke wiecej do wymiany z chlodnicy klimy zrobil sie banan nie wiem jak uchwyty z lamp i nie wiem jak chlodnica wody[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 18:36_________________________________________________
Andrzej88 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 A mi jakiś stary pryk walnął wózkiem, tzn. zostawił bez opieki i "zjechał" bo było lekko z górki. No i rysa na zderzaku jest... Dochodzę do wniosku, że ludzie to w ogóle się takim czymś nie przejmują bo koleś w ogóle nie rozumiał jak mogę mieć problem o takie coś. Normalnie jeszcze troche i bym mu strzelił na oczach rodziny... Człowiek dba o auto a tu co chwile ktoś drzwiami niechcący walnie, wózek zjedzie, kamień odpryśnie...
Baddy Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 nie przezywaj.....w koncu to nie ferrari.....
DAWIDBORI Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 wcale nie przezywam i nie robie wywiadu gdzie jaki blacharz gdzie jaki lakiernik i nie ciagne tego przez 40 stron
Baddy Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 wcale nie przezywam i nie robie wywiadu gdzie jaki blacharz gdzie jaki lakiernik i nie ciagne tego przez 40 stron ale nie pisalem do Ciebie
H4mm3R Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Panowie kto ma taki klimatronik? > Bo mam na sprzedaż, tylko chciałbym go najpierw sprawdzić, bo podobno się jeden przycisk przycinał.
slodki79 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 wcale nie przezywam i nie robie wywiadu gdzie jaki blacharz gdzie jaki lakiernik i nie ciagne tego przez 40 stron ale nie pisalem do Ciebie To co pewnie do mnie??!!!!!!
Andrzej88 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 wcale nie przezywam i nie robie wywiadu gdzie jaki blacharz gdzie jaki lakiernik i nie ciagne tego przez 40 stron To co pewnie do mnie??!!!!!! Pewnie do mnie A ferrari to może i nie jest ale nie o to chodzi przecież. Ktoś inny może się mniej zdenerwować z powodu rysy na ferrari niż ja na audi. Zależy od podejścia... bo dla niektórych to jest tylko środek dzięki którym mogą przewieźć d*pę z punktu A do punktu B, ja zawsze marzyłem o własnej furze, ostro na nią tyrałem i chcę sobie dbać... Już tam chu.j jak bym sobie sam zarysował bo mógłbym mieć tylko do siebie pretensje, ale człowiek wkłada pracę w to, żeby samochód wyglądał sii, po myciu glinkuje, poleruje, nakłada 2 warstwy wosku a tu jakiś cieć mu potem coś rysuje.... no ku*wa ch*j mnie strzela w takich sytuacjach jak nic... a były jak na razie 2 takie... Zmiana tematu
bakuś Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 człowiek wkłada pracę w to, żeby samochód wyglądał sii, po myciu glinkuje, poleruje, nakłada 2 warstwy wosku a tu jakiś cieć mu potem coś rysuje.... ale pedant a może zająbyś się moim autem?!
Andrzej88 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 człowiek wkłada pracę w to, żeby samochód wyglądał sii, po myciu glinkuje, poleruje, nakłada 2 warstwy wosku a tu jakiś cieć mu potem coś rysuje.... ale pedant a może zająbyś się moim autem?! Za odpowiednią opłatą
Andrzej88 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 ile ile ? :D:D Nie no, najlepiej sobie samemu zrobić. http://www.sklep.meguiars.pl/ na prawdę kosmetyki 1 klasa...
moicz Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 ile ile ? :D:D Nie no, najlepiej sobie samemu zrobić. http://www.sklep.meguiars.pl/ na prawdę kosmetyki 1 klasa... masz już coś z tego meguiars'a ?
bakuś Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 ile ile ? :D:D Nie no, najlepiej sobie samemu zrobić. http://www.sklep.meguiars.pl/ na prawdę kosmetyki 1 klasa... Wiem, wiem, ale ja mam tyyyyle czasu, że... nie mam kiedy się porządnie wysrać, a co dopiero cackać się z autem przy każdym myciu...
Rekomendowane odpowiedzi